Mor undrer sig, da hendes søn beder om to madpakker: Pludselig bliver hun kaldt til samtalte med sønnens skoleinspektør

Foto: Josette Duran/Facebook

En mor blev kaldt til samtale på sin søns skole, efter sønnen havde bedt om at få to madpakker med. På skolekontoret fik hun en overraskende besked, der fik hende til at følge sin søns eksempel.

Som de fleste andre forældre til skolebørn står Josette Duran fra Albuquerque i New Mexico, USA hver dag og smører madpakke til sin søn, Dylan. Det skriver Little Things.

Josette Duran undrede sig dog, da sønnen en dag begyndte at bede om to madpakker. Da hun spurgte ham, om han ikke blev mæt af den, han i forvejen fik med, kom drengen med en både overraskende og rørende forklaring.

Her ses Josette Duran. Foto: Josette Duran/Facebook

- Det er til den her dreng, som kun spiser frugtstykker til frokost. Kan du ikke også lave frokost til ham, mor? Jeg tror ikke, at han har nogen penge til mad, forklarede Dylan til sin mor. 

Og ganske rigtigt.

Dylans ven i skolen havde ingen madpakke med, da hans alene-mor netop havde mistet sit job og derfor ikke havde penge til at give ham frokost med. Af samme grund havde Dylan betænksomt delt sin mad med den sultne dreng.

Straks begyndte Josette at smøre to madpakker. Foto: Josette Duran/Facebook

Josette Duran blev dybt berørt at sin søns fortælling. Især fordi Josette selv, for år tilbage, havde levet som hjemløs.

- Jeg boede i min bil og måtte vaske ham (Dylan) på offentlige toiletter. Og vi havde heller ingen mad, fortæller Josette Duran, der derfor straks begyndte at smøre to madpakker – én til Dylan og én til hans kammerat.

"Ha' en god frokost, drenge" Foto: Josette Duran/Facebook

En dag modtog hun dog en overraskende opringning fra inspektøren på Dylans skole, der gerne ville se hende til en samtale.

Derfor mødte hun op på inspektørens kontor, hvor moren til Dylans kammerat allerede ventede.

Her fortalte den anden mor, at hun havde fundet ud af, at Josette havde givet hendes søn mad med, og selvom hun var taknemmelig, så kunne hun ikke tage imod denne hjælp. Og siden hun netop havde fået et nyt arbejde, så tilbød moren at betale Josette for den mad, hun havde smurt til hendes søn.

Foto: Josette Duran/Facebook

Josette Duran afslog dog høfligt pengene og bestemte sig i stedet for at tage sin madpakke-hjælpe skridtet videre.

Blandt Dylans skolekammerater, var der nemlig flere børn, der heller ikke havde mad med, og derfor besluttede Josette Duran at indsamle penge gennem det volleyball-hold, hun trænede, for at hjælpe de andre sultne elever.

Det lykkes Josette at indsamle omkring 2.700 kroner, som hun brugte til at betalte for mad til alle de børn på sønnens skole, der ikke havde råd til frokost.

- Nu skylder ingen på skolen nogen penge, og alle kan spise med, fortæller en lykkelig Josette Duran.

 

 

 

Dagens Gossip