Nabo ser et hemmeligt hul i haven: Ringer straks til brandmænd efter hjælp

Hundeejer Robyn Hubbard havde været rundt i sit nabolag i den amerikanske stat Californien for at hænge sedler op, efter hendes bulldog Angus havde været forsvundet i tre dage.

Det skriver Little Things.

Læs mere: De hører en hulken fra under jorden og begynder at bore et hul - kort tid efter trækker de fire små skabninger op

Angus er 14 år gammel og blind, og Robyn Hubbard havde på fornemmelsen, at hendes firbenede ven efterhånden sang på sit sidste vers. Så hun var bekymret for sin gamle hund.

Men sidste lørdag fik en nabo pludselig øje på et hul i Robyn Hubbards baghave, som hun aldrig havde lagt mærke til før. Da hun kiggede nærmere på det mystiske hul, så hun til sin overraskelse, at Angus sad på bunden af det.

Læs mere: Gårdejer bønfalder sin hest om ikke at dø, efter at den er faldet i et hul - så sker det utrolige

Robyn Hubbard vidste slet ikke, at hullet var i hendes have.

Det lokale brandvæsen kom hurtigt Robyn Hubbard og naboen til undsætning. Det lykkedes dem at hjælpe Angus op af hullet. Han var sulten og lidt dehydreret, men havde det godt omstændighederne taget i betragtning.

Læs mere: Han startede med at grave et lille hul i haven, men nu deles hans billeder af tusindvis

Ifølge den overraskede ejer, havde Angus ikke været ude i haven i mere end et år, da han pludselig var faldet ned i hullet. Den gamle hund var nemlig ikke længere særlig mobil.

Se et nyhedsindslag om den vellykkede redningsaktion i videoen lige herunder.

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip