Ni år efter brylluppet, åbnede ægteparret den vigtigste bryllupsgave

Privatfoto

Der gik hele ni år, før Brandon og Kathy åbnede den sidste gave fra deres bryllup. Det var dog den vigtigste gave af dem alle.

Da Kathy og Brandon Gunn fra Ohio i USA sagde ja til hinanden for ni år siden, fik de en helt særlig gave af Kathy Gunns tante Alison.

Men modsat alle de andre bryllupsgaver, det forelskede par fik på deres store dag, var denne pakke ledsaget af en mystisk besked: 'Åbn ikke denne gave, før I har jeres første skænderi'.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

Ægteparret følte sig ikke klar til at åbne pakken lige med det samme, men de gemte den gennem ni år, tre flytninger og fødslerne af deres børn. 

"Jeg tror ærlig talt, at vi begge forsøgte at undgå at åbne gaven, fordi det ville symbolisere, at vi havde fejlet," fortæller Kathy Gunn i et populært opslag på facebooksiden Love What Matters.

Hun siger, at både hun og manden gjorde sig store overvejelser om, hvornår tiden for alvor var inde til at pakke gaven op:

"For os ville det have betydet, at vi ikke kunne finde ud af at få vores ægteskab til at virke. Så det tvang os til at gennemtænke alle situationer. Var det virkelig tid til at åbne pakken? Hvad hvis dette ikke er vores værste skænderi?"

Kathy og Brandon Gunn var sikre på, at gaven var en slags redningsvest, de kunne gøre brug af, når der opstod et alvorligt problem i deres ægteskab. Og de havde på en måde ret.

Da ægteparret endelig åbnede pakken ni år senere, havde de nemlig allerede knækket koden til et godt ægteskab: De havde lært at være tålmodige med hinanden, gå på kompromis, løse konflikter og samarbejde.

Tantens pakke gemte på en simpel opskrift til at dræbe et dumt skænderi - men at komme de helt store problemer i forholdet til livs, havde de lært på egen hånd ved at vente med at åbne pakken.

Privatfoto

Gaven bestod af penge og en besked til hver af dem.

I hver besked fortalte tante Alison, hvordan pengene skulle bruges i tilfælde af et skænderi i ægteskabet. Brandon Gunn skulle gå ud og købe blomster og en god flaske vin til sin kone, mens Kathy Gunn blev rådet til at bruge pengene på god mad. Ikke dårligt!

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’