Ni politibetjente sætter sig ved bordet og servitrice indser, at noget er helt galt

Foto: Privat

Det skulle have været en stille dag på jobbet for servitricen, der med det samme mærkede, hvordan atmosfæren ændrede sig, da betjentene kom ind i restauranten og satte sig ved bordet.

Jessica Dunbar forventede en ganske stille og rolig arbejdsdag, da hun gik ind ad døren til den restaurant i den amerikanske delstat Ohio, hvor hun er ansat som servitrice.

Arbejdsdagen ændrede dog fuldstændig karakter, da ni politibetjente kom ind og satte sig ved et bord.

Læs også

Har brugt 530.000 kroner på skønhedsoperationer: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

Med det samme mærkede servitricen, hvordan hele atmosfæren ændrede sig, da betjentene satte sig ved bordet.

Her sad betjentene og sørgede over tabet af kollegaen Steven Smith, der på tragisk vis mistede livet i tjenestens navn.

Hundredvis af mennesker i storbyen Columbus deltog i begravelsen af politimanden, der efterlod sig en kone, børn og masser af triste kollegaer.

Ni af dem valgte at tage hen på restauranten, da begravelsen var forbi, og på den måde endte de med at bliver serviceret af Jessica Dunbar, der er ret ny i jobbet på spisestedet.

Jessica Dunbar kunne mærke, hvordan den tunge sorg hang i luften, og hun spurgte politiet, om de havde haft en vanskelig arbejdsdag.

"Det er altid en hård dag, når du er nødt til at begrave en bror," svarede en af betjentene.

Nu forstod Jessica Dunbar, at de ni betjente kom direkte fra afskeden med deres kollega, og hun begyndte at tænkte på sin egen far, der arbejdede som politimand.

Foto: Privat

Hun tænkte på, hvordan hun selv var vokset op med den risiko, der er forbundet ved at arbejde i politiet, og hun blev klar over, at hun ville gøre noget særligt for betjentene ved bordet.

Hun lagde en regning, der lød på 123 dollars - hvilket svarer til omkring 800 danske kroner - på bordet, men overraskelsen var at finde på bagsiden af det tynde stykke papir.

"Regningen er på mig i dag. Jeg kan ikke forestille mig, hvilken dag I har haft og alt det, i går igennem hver eneste dag. Jeg håber, at I får en bedre dag, Stor respekt fra mig," stod der på sedlen.

 Det er et faktum, at politiet beskytter os, men at de giver mig hånden og siger tak, det er bare fantastisk, siger Jessica Dunbar til NBC 4 om dagen, hvor hun fik besøg af de sørgende betjente.

Læs også

Tragisk ulykke: 8-årig dreng kørt ned af lastbil

 

 

Dagens Gossip