Ny trend: Derfor tegner unge piger tissemænd omkring øjenene

Foto: Twitter

Det er ikke en joke, når pigerne fremover tegner en tissemand ved øjet.

Det er svært at gøre sig klog på make-up, hvis man ikke følger med, og som mand er det en jungle er enslydende ting og sager, som vi hverken ved hvad gør eller kan. 

Foundation, eye-liner, serum og alt godt fra havet, kan mænd kun ryste forvirrende på hovedet af, hvis kæresten eller konen spørger hvad der er hvad. 

Læs også

21-årig kvinde trodser hadefulde beskeder på nettet - afslører voldsomt tabu, inden hun make-up på

Mange mænd vil dog kunne finde morskab i den seneste make-up trend, som er blevet delt på de sociale medier. Her tegner unge piger nemlig en tissemand rundt om øjnene, skriver Metro

'Dickliner' er det nye pynt til øjnene
Det var den 19-årige make-up blogger Asia Brautigam, der har kickstartet trenden, kaldet ‘dickliner,’ der siden har fået andre på Twitter til at forsøge sig med den falliske udsmykning. 

- Wow, mine make-up bekendte har været kreative med deres look rundt om øjnene, så jeg ville lige selv prøve, skriver hun på sin Twitter-profil i et opslag, der er blevet liket af titusindvis af brugere. 

Det har sågar fået flere piger til at prøve lykken med eyelineren: 

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Mon ikke der sidder et par kærester og mænd, der falder ned af stolen af grin, hvis konen tager på arbejde med tissemænd rundt om øjnene? 

Læs også

Mor lagde makeup under fødslen - og folk elsker det

 

 

Dagens Gossip