Orgasme til Last Christmas? Ny dildo vibrerer i takt med dine yndlings-julesange

Ny julegave idé. Få orgasme til din yndlings julesang.

Kalder alle juleglade nissepiger - der er en ny juledildo på markedet og du kan stadig nå at få fingrene i den inden jul.

Hvad siger du til at få en orgasme til ‘Jingle Bell Rock’ eller ‘Kender I den om Rudolf’? Det lyder altså ikke dårligt vel?. Nu kan du få jul og orgasme kombineret i en stor nydelse.

Dildoen med navnet ‘The Crescendo’ er udstyret med en festlig juleplayliste. Sandsynligheden for at dit yndlingsnummer er at finde i dildoens repetoir er således stor.

Det er firmaet MysteryVibe, der står bag det innovative sexlegetøj.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Via en app kan du vælge hvilket julenummer, dildoen skal vibrere. Sangene er forskellige i rytme og tempo og kan således tilfredsestille langt de fleste piger i den tørre juletid.

- Hvad end du elsker eller hader julesange, så skaber de en spænding og glæde i os alle. Derfor har vi nu lavet et produkt, der kombinerer julestemningen med en intens orgasme, fortæller produktets skaber Stephanie Alys til Daily Mail. 

Dildoen er desuden verdens første ‘kropstilpassende sexlegetøj’, hvilket vil sige, at dildoen kan forme sig og derved tilpasse sin ejers indre opbygning.

MysteryVibe

MysteryVibe

Selv din kæreste kan finde glæde i apparatet:

- Min kæreste elsker elektronikken i maskinen. Jeg blev selv overrasket over, hvor effektive vibrationerne egentlig er. Jingle Bell er intens, fortæller en glad bruger af produktet.

Læs også

5 ting der afslører, om din kæreste er klar til at fri

Vil du gerne vide mere om det festlige produkt, så tjek endelig denne lille film ud, hvor Stephanie Alys tester apparatet på folk på gaden:

 

Det er dog ikke helt billigt at investere i så stor en nydelse. Dildoen koster nemlig 1168 danske kroner.

Du kan købe den her.

Læs også: Til kvinden der har alt: Nu kan du få en dildo med din kærestes ansigt

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip