Par køber gammel lastbil: 1 år senere er den forvandlet og lavet til et hjem

Skrevet af Nicolai Steinicke

23 uger siden

|

16/12/2023
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kæresteparret Iona Stewart og Martin Hill købte en lastbil, der egentlig hørte til på lossepladsen. Men efter en lille makeover havde de skabt deres drømmehjem.

Dagens topnyheder

Et huskøb er nok en af de største investeringer i ens liv, og hvis man ikke er utrolig godt stillet, kan det at købe hus gøre, at man skal betale for sit lån resten af livet.

Hvis man da ikke vælger at gøre som Iona og Martin, der helt valgte at se bort fra boligmarket og i stedet byggede deres eget hjem i en gammel lastbil.

Parret elsker at rejse, og derfor var deres krav til et drømmehjem, at de kunne bo i det overalt.

Bored Panda skriver, at efter et par øl kom Martin på den idé, at de kunne bo i en campingvogn, og den tanke forsvandt ikke, selv da han blev ædru.

Derfor søgte parret rundt på eBay efter en passende campingvogn, men i stedet for en campingvogn blev de forelskede i en lastbil, der tidligere var blevet brugt til at levere brød. Så fik de idéen:

“Hvorfor ikke bare renovere lastbilen og gøre den til vores hjem?”

De fulgte mavefornemmelsen, købte lastbilen og påbegyndte straks renoveringen, hvilket selvfølgelig ikke var en nem opgave. Derfor blev renoveringen af lastbilen også som et fuldtidsjob for parret.

Martin sørgede for tømrerarbejdet og alt det fysiske, mens Iona sørgede for indretningen og designet. Og efter fire lange måneders hårdt arbejde havde de endelig bygget deres drømmehjem!

Her på billederne nedenfor kan du se lastbilens vilde makeover.