Hjemmehjælper kigger i mands køleskab - så tager hun et billede som nu er gået viralt

Skrevet af Nicolai Steinicke

24 uger siden

|

13/12/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Amanda gjorde noget de færreste ville gøre.

Dagens topnyheder

Hjemmehjælperen Amanda Mary Perez, USA, troede, at hun skulle have en normal dag på arbejdet, men da hun blev sendt ud til en mand for at hjælpe ham med blandt andet at rense hans køleskab, havde hun en oplevelse, der ville ændre hende liv for evigt.

Køleskabet, hun skulle gøre rent, var tomt, og da hun spurgte manden, der plejede at handle for ham, begyndte han at græde og kiggede ned i gulvet. Så forstod hun, at han selv arrangerede det – når han sjældent havde råd.

Amanda besluttede, at der skulle gøres noget her, men først tog hun dette billede. Hun havde aldrig set så tomt et køleskab før.

Hun satte sig derefter resolut ind i bilen og kørte for at handle til manden.

Foto: Privat

Hun fyldte en vogn med mad og drikke.

Meget af maden er langtidsholdbar, så manden burde kunne have det i lang tid.

Da hun var færdig, var både køleskabet og fryseren fyldt.

Denne oplevelse gjorde stort indtryk på den unge hjemmehjælper, som stort set kun havde tænkt over, hvilke sko hun skulle købe næste gang, og hvilket tøj der ville passe sammen. Nu åbnede hun øjnene for, hvilke værdier i livet virkelig betyder noget. Alle har brug for mad for at overleve, og hun havde aldrig troet, at nogen faktisk ikke havde råd til så meget elementære ting, til at dække de mest basale behov.

Hun lagde et opslag på Facebook om oplevelsen – så alle andre også kan blive mere opmærksomme på de fattige blandt os – som ikke engang har råd til mad.

Foto: Privat