Par tjente ikke penge nok til et hus: Så byggede de selv dette, flydende paradis

Alt i Catherin King og Wayne Adams hjem flyder så at sige. Det flyder på vand. Deres bolig er en hjemmebygget ø, som kunstnerparret har bygget fra bunden.

I 1991 besluttede parret at bryde med deres normale liv og arbejde som kunstnere på den sikre landjord og flytte til havs.

- Jeg håbede på at tjene langt flere penge, end jeg gjorde som kunstner, så vores eneste mulighed var til sidst at blive selvforsynende, siger Wayne Adams i kortfilmen ”Great Big Story”, som giver dig et indblik i livsstilen gennem videoen nedenfor.

Parret opgav derfor tanken om at få råd til at købe et hus og tog chancen. Wayne har altid haft hænderne skruet ordentligt på, så han begyndte at bygge deres flydende hjem. 24 år senere bor de der stadig.

Øen er vokset med tiden og har alt – et fyrtårn, en gildesal og selvfølgelig parrets bolig med et hyggeligt køkken i.

Der er også fire drivhuse, som parret dyrker deres grøntsager og frugt i.

Biodiversiteten i området er fremragende, og det gør det muligt for parret at fiske aftensmaden op af havet fra en kano eller såmænd fra sofaen gennem stuevinduet.

Alt på den 500 tons tunge ø er menneskeskabt med gammeldags sav og hammer, og de er så godt som selvforsynende.

Øen, eller båden om man vil, flyder rundt i Clayoquot Sound på den vestlige side af Vancouver Island i provinsen British Columbia, Canada. Den er bundet til land med reb, og de bruger aldrig et anker.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip