Pas på derude: Fisk med mennesketænder bider mænd i klunkerne

Ifølge The Independent har fisk med menneskelignende tandsæt og en forkærlighed for at tygge på testikler sat en frygt i livet hos badegæster og lystfiskere i Michigan.

Flere fiskere er endt med at ryste i bukserne og frygte for deres forplantningsorganer, når de har trukket eksemplarer af de ulige udseende fisk op fra det våde element.

Ifølge den britiske avis er der tale om såkaldte pacufisk, der er nære slægtninge til piratfisk, og som skaber badefrygt i flere af søerne i den amerikanske midtvest.

Eksperter i dyreliv er enige om, at fisken med mennesketænder ikke hører til i søerne, men er blevet sat ud af opgivende mennesker, der er blevet trætte af hobbyen med akvarier og eksotiske fisk, og som derfor har valgt at dumpe de glubske dyr i vandet.

De lokale miljømyndigheder forklarer, at de fleste pacufisk ender i en uheldig situation i de amerikanske søer, hvor de har svært ved at finde føde og ly.

- De, der har held til at klare sig i naturen, kan sprede eksotiske sygdomme til de indfødte dyr, siger Nick Popoff fra Michigan’s Department of Natural Resources.

Læs også: Ny 'kugleskør' trend: Mænd tager billeder af deres testikler i naturskønne omgivelser

Den sydamerikanske fisk, der normalt æder mindre fisk, smådyr, frugt og nødder, har tidligere fundet vej til Øresund. 

I 2013 vakte Peter Rask Møller fra Statens Naturhistoriske Museum opsigt, da han på humoristisk vis forklarede, at fisken godt kan forveksle nødder med testikler.

Behold derfor badebukserne på, hvis du bader i Øresund, lød det dengang i en opfordring fra den danske fiskeekspert. 

- Selvfølgelig var der tale om en halv vittighed, da det er meget usandsynligt, at du faktisk vil støde ind i en sådan fisk og at den vil bide dig. Det er op til folk selv at bestemme, hvor forsigtig man ønsker at være. Jeg vil dog beholde mine badeshorts på, forklarede han efterfølgende til CNN.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip