Plastikkirurg fik masser af likes på nettet: Delte frække fotos af bedøvede patienter på operationsbordet

Den slovenske kirurg gik langt over stregen ved at dele billeder af sine patienter ifølge myndighederne. Foto: Facebook.

Hans patienter var bevidstløse og nøgne, og de anede ikke, hvad der foregik.

En plastikkirurg reklamede med, at hans klinik i Slovakiet var stedet, hvor drømme blev til virkelighed. Men flere af patienterne fik en grim overraskelse efter deres skønhedsoperation hos den slovenske plastikkirurg Yassine Ghazi.

Mens de bedøvede patienter var under kniven, tog Yassine Ghazi nemlig billeder af dem - uden at have fået tilladelse. Billederne af især bryst- og baldeforstørrende operationer delte han med sine mange følgere på sociale medier, skriver avisen Metro.

Her er et af de operationsbilleder, som Yassine Ghazi delte med omverdenen. Foto: Facebook.

På et af billederne har Yassine Ghazi godt fat i brystet på en bedøvet kvinde, mens han laver ok-tegn med fingrene. 

Plastikkirurgen nåede at dele stribevis af billeder, som blev vel modtaget af hans følgere, inden en af hans patienter ved et tilfælde opdagede et billede af sig selv. Det fik kvinden til at klage til sundhedsmyndighederne. 

Yassine Ghazi blev fældet, da en af hans patienter opdagede, hvad der foregik under narkosen. Foto: Facebook.

Kort efter blev den fotograferende plastikkirurgs klinik i Bratislava lukket, til dels på grund af billederne, men også fordi han ikke havde myndighedernes tilladelse til udføre skønhedsoperationer. 

Yassine Ghazi har ingen kommentarer til sagen. 

Læs også

6 virkelig usexede ting, du har på, som faktisk tænder mænd

 

 

Dagens Gossip