Pludselig så hun det store træ vælte ned mod sine børn: I dag sidder helte-mor lænket til sin kørestol

Privatfoto

De fleste forældre vil gøre alt for deres børn, men denne mor reagerede helt utroligt, da hendes tre døtre kom i livsfare. I dag betaler hun prisen for deres overlevelse.

Det skulle have været en hyggelig campingtur for familien Dicks, men det blev hurtigt til et mareridt. Det skriver Little Things.

Canadiske Jessica Dicks var taget på campingtur med sin familie – deriblandt sine tre døtre, der nød at være ude i den fri natur.

Efter Jessica og familien havde slået deres telt op i skoven, valgte de tre piger at kravle derind for at lege, men pludselig hørte Jessica Dicks en foruroligende lyd.

Pludselig gik det op for hende, at det store træ, som familien havde spændt teltet fast til, var på vej til at vælte ned over teltduen og de tre små piger, som legede under den.

Jessica Dicks nåede knap nok at tænke sig om, før hun på ingen tid havde kastet sig mod teltet. Herefter husker hun intet. Alt blev sort, inden Jessica Dicks vågnede op på hospitalet i Alberta, Canada.

- Jeg husker ikke meget. Jeg husker, at jeg løb mod teltet, og det er det. Min bror har siden fortalt mig, at jeg fik skubbet teltet og så ramte træet mig, fortæller Jessica Dicks.

På hospitalet fik den herodiske mor dog en ulykkelig nyhed af lægerne. Det knap 10 meter høje træ havde nemlig forvoldt alvorlige skader på hende. En kollapset lunge, brækkede ribben, knuste tænder, men værst af alt havde træet ødelagt Jessicas ryg, så hun var blevt lam fra livet og ned.

Lægernes dom var hård: Den modige mor vil aldrig komme til at gå igen, men for Jessica, er det en retfærdig pris at betale for at have reddet sine børns liv.

- Jeg vil hellere være lam, end at se bare ét af mine børn døde eller lamme. Jeg vil hellere sidde i en kørestol resten af mit liv, så jeg kan se min børn vokse op til et normalt liv i stedet for at være på hospitalet med ét af dem, slår Jessica Dicks fast.

Herunder kan du se Jessica Dicks fortælle om det tragiske uheld.

 

Edmonton mom paralyzed after saving children from falling tree

 

 

Dagens Gossip