Politiet finder lig i flod: Da han pludselig åbner øjnene, går den vilde sandhed op for dem

Nils Würtzenfeld

400 uger siden

|

08/11/2016
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Et makabert fund i en flod viste sig ikke at være død, da han pludselig gav liv fra sig.

Dagens topnyheder

Det finder tømmermænd og der findes slemme tømmermænd. Og så findes der tømmermænd så voldsomme, at selv politiet tror, at de har med en forbrydelse at gøre. Det skriver Viralthread.com.

Det var i hvert fald tilfældet, da en flok peruvianske indbyggere fandt en livløs mand i en mudret flod nær byen Cajamarca.

Manden lå næsten begravet i det mudrede vand, kun lige med ansigtet frit, og derfor tilkaldte man straks politiet, der hurtigt konstaterede, at den livløse og næsten begravede mand måtte være død.

I forsøget på at bjerge kroppen fik betjentene dog et chok, for bedst som man havde fået 'liget' lagt på en båre, gav manden pludselig livstegn fra sig, da han åbnede øjnene.

Det viste sig hurtigt, at den halvnøgne mand ikke havde været død – blot døddrukken. Personen, der senere blev identificeret som den 25-årige Jorge Luis Villaneuva Anticona, havde nemlig været på noget af en druktur aftenen før, 

Sammen med en flok venner, havde han fejret en bekendts fødselsdag, og det var gået så vildt for sig, at manden var havnet i den mudrede flod – uden at kunne huske forløbet overhovedet.

Heldigvis havde den fordrukne Jorge overlevet det livsfarlige sted at sove sin brandert ud, men det ændrede ikke på, at den slemt tømmermandsramte – og formentligt stadig fulde – mand var noget forvirret, da han vågnede op på en båre omgivet af politibetjente.

Af samme grund var stakkels Jorges første ord da også:

- Jeg har ikke gjort noget!

Og nej, Jorge havde ikke gjort andet end at anskaffe sig tømmermænd farligere, end politiet tillader.

Efterfølgende blev den 25-årige peruvianer fragtet til det nærmeste hospital, hvor det blev konstateret, at manden var blevet udsat for underafkøling og alkoholforgiftning.