Portør kørte patient på en stue: Kamera fanger hvad portøren gør, som efterlader alle i chok

08/12/2023 11:46

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Portøren gjorde noget, som rørte patienterne.

Mest læste i dag

Lindon Beckford er portør og arbejder til daglig på et større hospital i USA.

Hans arbejde består hovedsageligt i at transportere patienter til og fra sygehusets forskellige afdelinger, men netop det er han ikke tilfreds med. Faktisk gør han noget langt ud over at trille folk rundt – han yder det lille ekstra, som hverken kræves eller forventes af ham.

Gennem 30 år i samme stilling på samme hospital har Lindon lært, hvad der kræves af ham, og hvad der skal til for at give patienterne en god oplevelse i en ellers måske traumatisk situation.

Han behandler hver enkelt patient som noget helt særligt, og efter utallige ture mellem patientstuen og operationsstuen ved han, hvad der skal til for at berolige dem bedst muligt. Han har alt for ofte set skrækslagne og skræmte patienter, og gør sit yderste for, at de ikke skal føle frygt eller bekymring.

Første gang han møder patienterne, hilser han altid på dem med et smil og præsenterer sig selv med de samme ord; "Hej, mit navn er Lindon, og jeg vil være din chauffør i dag".

Men det stopper ikke der. For det, han gør derefter, er det, der virkelig beroliger patienterne mest, og som verden nu roser ham for.

Lindon er en passioneret sangerinde - og ifølge patienterne også en meget talentfuld en.

Herunder kan du se klippet af Lindon og høre hans stemme.