Rebecca ser en vaskebjørn i sin have: Da hun ser hvad der bag vaskebjørnen, bliver hun overrasket

Skrevet af Nicolai Steinicke

20/01/2024
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hun havde aldrig set noget lignende.

Dagens topnyheder

Da Rebecca er ekspert, lykkedes det hende at fange de to firbenede venner. Hun tog straks afsted med den usandsynlige duo til "Wildlife Rescue Center".

Medarbejderne dér var også forbløffede, da de modtog de usædvanlige lodne venner. Ikke desto mindre var de i stand til at forklare sagen for sig selv.

Vildtplejerne skrev under den tilsvarende YouTube-video (se nedenfor): "Vi ved ikke, hvordan de blev forældreløse, eller hvordan de fandt hinanden, men de blev sammen, indtil der kom hjælp."

Da dyrene sandsynligvis ikke ville have overlevet alene i naturen, tog Wildlife Rescue Center dem ind. Ikke bare for at booste dem, men også af en anden grund.

De to lodne venner bør adskilles og præsenteres for deres rigtige ledsagere, hvoraf nogle i øjeblikket var i centrum.

Men så udspillede hjerteskærende scener sig. Da dyrene blev adskilt, var de så stressede, at de ikke ville spise. I desperation strakte skunken endda poten ud mod det andet bur, hvor vaskebjørnen krøb sammen.

Til sidst kom dyrepasserne til fornuft og satte dem to i et bur sammen, hvor de straks spiste deres mad fredeligt og kort efter faldt i søvn nusset sammen.

"I over 40 års redning af dyreliv har vi aldrig set en lille stinkdyr og en lille vaskebjørn i ledtog. Men med vores mange års erfaring har vi lært at være forberedt på hvad som helst," skrev teamet.

Men hvor usædvanligt venskabet end var, sluttede det hurtigt. Så snart de to firbenede venner lærte deres rigtige ledsagere at kende, glemte de hurtigt hinanden.

Der er nu gået et par måneder, siden de to dyr blev fundet i slutningen af ​​maj. Ifølge Wildlife Rescue Center, der brød historien i midten af ​​september, er de nu tilbage i naturen – med deres meddyr.

Herunder kan du se et klip af de to dyr.