Rebecka kom ud til en parkeringsbøde: Da hun så hvad der stod på den, begyndte hun at grine

Foto: Rebecka Nygård

Først blev hun en smule chokeret, og derefter brød hun ud i grin, da hun så, hvad der stod på den p-bøde, som hun netop har fået.

Når man kommer ud til sin parkerede bil, og opdager en p-bøde siddende i forruden, er det sjældent, at man begynder at grine.

Sådan var Rebeckas første reaktion heller ikke, da hun så den gule bøde ligge i hendes forrude.

Læs også

Mor sælger sin søns spillekonsol: Dagen efter får hun chokerende besked

Hun både undrede og ærgrede sig over bøden, da hun havde parkeret sin elbil på en af de parkeringspladser, hvor der var gratis parkering for elbiler i parkeringshuset.

Da det ikke gav nogen mening, at Rebecka skulle have fået en parkeringsbøde, begyndte hun at nærlæse den, og pludselig begyndte hun at bryde ud i latter.

Forsøgte at få Rebecka til at betale

Her fandt hun nemlig ud af, at bøden slet ikke var udskrevet til hende, men at den i stedet var udskrevet til en parkeret bilist i en BMW, der havde forsøgt sig med et snedigt trick.

Bilisten håbede naturligvis på, at Rebecka ikke havde nærlæst p-bøden og bare betalt den, så vedkommende havde sluppet for at betale de 600 norske kroner, som bøden lå på.

“Jeg begyndte at grine, da jeg opdagede det. BMW-ejeren er gået virkelig langt, fordi bøden blev udstedt i Amphi Center, som er langt fra parkeringshuset,” fortæller Rebecka Nygård til mediet IFinnmark.

Mange folk har kommenteret Rebeckas opslag på Facebook, og en af de mest populære kommentarer, er faktisk ganske morsom fortæller hun.

“Folk kommenterer og skriver, at det er utroligt morsomt, at en som ejer en dyr BMW, ikke har råd til at betale en parkeringsbøde,” lyder det fra kvinden.

Læs også

Tandlæge forklarer: Derfor bør du aldrig børste tænder lige efter du har drukket kaffe

 

 

Dagens Gossip