Sønderjyde vinder millioner i Lotto: 'Ville ikke vække konen'

Et sønderjysk ægtepar i 60’erne vandt lørdag tre millioner kroner i Lotto. Konen fik dog først den glædelige nyhed søndag formiddag, da manden ikke nænnede at vække hende:

- Jeg så, jeg havde de syv vindertal og tjekkede flere gange. Alligevel tænkte jeg: Kan det nu også være rigtigt? Min kone var gået i seng, så jeg gik i seng uden at vække hende, siger manden, som kommer fra Aabenraa Kommune, men har valgt at være anonym.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Læs mere: Sosu-assistent og mor til 9 vinder millioner i lotto

Søndag morgen var konen taget til et arrangement.

- Jeg tjekkede tallene igen. Var det nu rigtigt? Tjekkede dem tre gange. Og så ringede jeg til min kone. Hun skulle nok også lige have det at vide et par gange, før hun troede på det, siger manden.

Læs mere: Rystet kvinde vinder millioner i Lotto: 'Pengene falder virkelig på et tørt sted - vores datter er alvorligt syg’

- Det er jo ikke noget, man oplever hver dag, tilføjer han.

Det heldige ægtepar har planer om at fejre den flotte gevinst med deres børn, svigerbørn og børnebørn over en god middag i hjemmet.

- Vi skal ikke til at gå amok over det. Vi tager det stille og roligt. Der er lidt med huset, der skal gøres. Og så skal vi måske have en ny bil. Ellers har vi ikke de store tanker om det endnu, siger manden.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip