Søskende tog på Pokémon-jagt sammen - endte med at få en ubehagelig fangst

Tre søskende endte med en ubehagelig fangst, da de forleden var ude i det grønne for at fange pokémonner.

Den yngste i søskendeflokken er 14-årige Libby Munday, og hun taget ud for at at finde de farverige fantasidyr med sine to øsskende, Lauren Dua på 24 år og Lewis Overell, 20 år.

Jagten foregik med mobilspillet 'Pokémon GO', og de tre søskende var taget ud til det grønne område Blackheath Common i London, hvor man med lidt held kan fange masser af de japanske tegneskabninger.

Det var dog hverken synet af Snorlax, Grimer eller andre af de sjældne pokémonner, der fik den lille familie til at spærre øjnene op.

Derimod 'fangede' de et elskende par på en plæne ved et såkaldte Pokestop - et sted, hvor man som Pokémon-jæger har mulighed for at opsnappe hjælpemidler i den digitale leg.

14-årige Libby Munday forklarer til The Daily Mail, at parret ikke lod sig påvirke af den voksende menneskeflok på græsplænen i den sydøstlige del af den engelske hovedstad.

Læs også: Teenagepige spillede Pokémon Go og gik ned på motorvejen - blev ramt af en bil

De seksuelle udskejelser bliver gennemført i det fri - noget man ikke ser hos Pokémonner, da formeringen af disse lader til at foregå i sterile rugemaskiner.

- Vi gik tværs over Blackheath Common, da min bror sagde: 'Er det en nøgen kvinde?' siger 24-årige Lauren Dua til avisen.

- Jeg troede, at han lavede sjov, men så spurgte min søster om det samme, fortsætter hun.

- Jeg gik over for at se, hvad der foregik. Jeg kunne ikke tro det, men de havde ret. På dette tidspunkt var der en lille menneskeflok ved dem, og de stod omkring dem og spillede Pokémon Go, siger den ældste i søskendeflokken.

Der opstod dog tumult på plænen, da folk begyndte at tage fotografier af det afklædte par.

Lauren Dua var en af de Pokémon-jægere, der tog billeder af det liderlige par - og hun lagde efterfølgende de afklædte fotos op på nettet, hvor de nu er delt tusindvis af gange.

- Jeg troede ikke mine egne øjne. Jeg gik ud for at fange en Charmander (en drage-lignende Pokémon, red), så det endte med at blive en ret underlig aften, siger Lauren Dua.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip