Sådan er du i sengen ifølge dit stjernetegn

Skrevet af Redaktionen

440 uger siden

|

14/12/2015
Seng stjernetegn
Foto: Shutterstock
Kan du genkende dig selv eller dine veninder?

Dagens topnyheder

Vild i varmen eller uskyldig og forsigtig - her er hvad stjernerne ifølge Yourtango afslører om dine seksuelle udskejelser.

Vædderen (21/3-19/4)
Vædderen er passioneret og utålmodig. Du skal ikke regne med at få blomster og romantik, hvis du er sammen med en vædder. De foretrækker handling, så du skal heller ikke forvente et langt forspil.

Vædderens bedste sexpartner er løven, skytten, tvillingerne eller vandmanden.

Tyren (20/4-20/5)
Tyren vil forføres langsomt. Han eller hun er en sensuel partner, som funderer over sine beslutninger. Men når de har truffet deres valg, har de kun øje for dig. Den pålidelige og tilbagelænede tyr kan lide ukompliceret sex og har en libido, der kan holde hele natten.

Tyrens bedste sexpartnere er jomfruen, stenbukken, krebsen, skorpionen eller fisken.

Tvillingen (21/5-20/6)
Tvillingen stimuleres først og fremmest mentalt og derefter fysisk. Når du har gjort en tvilling ophidset, gælder det om at få ham eller hende med i seng, for vedkommende bliver nemt distraheret. Tvillingen kan lide at snakke under samlejet. De kan godt lide at tale om sex.

Tvillingens bedste sexpartner er vægten, vandmanden, løven, skytten eller vædderen.

Krebsen (21/6-22/7)
Den følsomme krebs vil som foretrække at have sex med en, som han eller hun er i et forhold med. Krebsen er en intens, seriøs og besidderisk elsker. Vedkommende kan være genert i starten, men er øm og dybt hengiven, når han eller hun føler sig tilpas.

Krebsens bedste sexpartner er tyren, jomfruen, stenbukken, skorpionen eller fisken.

Løven (23/6-22/8)
Løven vil gerne være en stjerne og er lige så dramatisk i sengen som i uden for den. Løven kræver anerkendelse og publikum. Løven er usædvanligt seksuel, opfindsom og hengiven. Han eller hun accepterer ikke et nej.

Løvens bedste sexpartner er vædderen, skytten, tvillingen, vandmanden eller vægten.

Jomfruen (23/8-22/9)
Jomfruen er ikke kysk, men bare kræsen. Han eller hun kan lide at have sex i et rent og dejligt miljø. Jomfruen er sød og romantisk og trives i rolige forhold, hvor de foretrækker at være den mindre aggressive partner.

Vægten (23/9-22/10)
Vægten er en sofistikeret og intellektuel perfektionist og fremragende i sengen. Vægten er fascineret af erotik og nye tilgange til nydelse. Han eller hun har et åbent sind, men er raffineret.

Vægtens bedste sexpartner er tvillingen, vandmanden, løven, skytten eller vædderen.

Skorpionen (23/10-21/11)
Den mystiske og intense skorpion er interesseret i mere end 20 minutters sex i missionærstilling. Det skal handle om mere og andet end sex og kærlighed.

Skytten (22/11-21/12)
Skytten vil få dig til at føle, at du er den eneste person i hele verden, når han eller hun er i seng med dig. Skytten er åben, eventyrlysten og klar på at have det sjovt. Han eller hun vil please dig og forvente, at du pleaser tilbage.

Skyttens bedste sexpartner er vædderen, løven, tvillingen, vægten eller vandmanden.

Stenbukken (22/12-19/1)
Stenbukken er et af de mest passionerede stjernetegn. Som elsker er stenbukken pålidelig, ambitiøs og ansvarlig. Han eller hun er kærlig, ligetil og dedikeret til nydelse.

Stenbukkens bedste sexpartner er tyren, jomfruen, krebsen, skorpionen eller fisken.

Vandmanden (20/1-18/2)
Vandmanden er intellektuel og deres libido stiger i takt med den mentale stimulation. Han eller hun er villig til at prøve noget, hvis det lyder interessant. Vandmanden er reserveret og koldblodig, men kan blæse dig væk med lidenskab.

Vandmandens bedste sexpartner er tvillingen, løven, skytten eller vædderen.

Fisken (19/2-20/3)
Som elsker er fisken en kamæleon, som kan skifte stil efter dit behov og begær. Det, der for andre stjernetegn er frækt, er for fisken bare sjovt, og han eller hun nærmer sig soveværelset med et åbent sind og et åbent hjerte.