Selfie fra hospitalet: Emma fik opereret vibrerende dildo ud af tarmen

Foto: Privat/Facebook

En ung kvinde måtte en tur på sygehuset, efter hun havde hygget sig lørdag morgen.

Den britiske teenager Emma Claire Rowlands lagde en hudløst ærlig selfie på det sociale medie Facebook lørdag eftermiddag. På billedet ligger hun i en hospitalsseng, efter hun angiveligt havde fået opereret en dildo ud af sin tarm.

Det skriver Elite Daily.

- Sagen om den dødelige dildo. Når lidt morgenleg om lørdagen resulterer i, at man må tilbringe en dag på Wrexham Hospital, for at få en fin pink vibrator opereret ud af sin tarm. Mens den stadig vibrerer. Hvis du ikke kan på en lørdag, hvornår kan du så?, skriver Emma Claire Rowlands til billedet af sig selv.

Facebook

Efterfølgende er et screendump af Emma Claire Rowlands indlæg også blevet delt på det sociale medie Imgur.

Læs også

Sexshoppen Scandals nettet faldt over den uheldige unge kvindes historie og valgte at komme hende til undsætning, da de så, hvad hun havde skrevet.

Facebook

De tilbød hende nemlig en helt ny dildo, som en slags kompensation for den vibrator,  som havde sat sig fast inde i hende:

- Vi ønsker dig en hurtig bedring, og selvom vi forstår, hvis dette er et ømtåleligt emne, har du måske brug for en ny vibrator. I så fald, vil vi gerne tilbyde dig en gratis i vores butik.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt Emma Claire Rowlands tog imod det venlige tilbud.

 

Dagens Gossip