Sjællandske borgere får det samme mystiske gækkebrev: Hvem står bag?

I den seneste tid har en del sjællændere i især Glostrup og Ishøj haft besøg af en ukendt påskehare, der har lagt det samme gule gækkebrev i postkassen. Det har skabt en del forvirring hos modtagerne, der har forsøgt at regne ud, hvem afsenderen er.

Men nu er mysteriet muligvist løst. Det skriver sn.dk.

Læs også: Gækkebrev bragte lykke: Halfdan kørte politibil og spiste citronmåne

Flere borgere på Vestegnen har delt de mystiske, håndskrevne gækkebreve på Facebook i håb om at finde påskeharen. Og meningerne om de gule gættebreve er mange, for er det snyd og bedrag, eller er der et rart menneske bag?

Helena Shlomovitz fra Glostrup er en af dem, der har fået et gækkebrev.

- Jeg var meget overrasket over at få det, og tænkte, at det var for pænt skrevet til, at det kunne være mine børn, og andre i min familie har ikke nøgle til opgangen, så de ville ikke kunne komme ind, siger Helena Shlomovitz, der bed mærke i, at gækkebrevet er flot lavet, til sn.dk.

Den seneste melding hos Facebookgruppen “Glostrup (2600) Opslagstavle”, hvor mange af gækkebrevene er delt, lyder, at Super Brugsen er den mystiske påskehare.

Læs også: 5 ting du ikke vidste om påskeharen

Informationsdirektør hos Coop, Jens Juul Nielsen, er en hemmelighedsfuld mand og har følgende kommentar til de gådefulde gækkebreve ifølge sn.dk:

- Jeg vil ikke endeligt bekræfte noget, men det lyder da, som om der er nogle kloge læsere, siger han og påpeger, at der netop nu er særlig mange påskeæg i Coop-butikkerne. 

Det forlyder, at også jyske borgere har modtaget det samme gækkebrev. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip