Skoles kontante besked til bekymrede forældre vækker voldsom debat

Har et barn glemt madpakken, bøgerne eller lektierne, er det bare ærgerligt.

På Catholic High School for Boys i Little Rock i Arkansas har man en streng politik om, at forældrene ikke skal komme ind på skolen med noget, eleverne har glemt.

Nu går skiltet til forældrene viralt, skriver Fox News

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Hvis du kommer for at aflevere din søns glemte madpakke, bøger, lektier, redskaber eller lignende, så VEND VENLIGST OM og gå ud af bygningen. Din søn skal nok lære at løse problemet i dit fravær, står der på skiltet.

Skolen har delt billedet på Facebook og skrevet, at den underviser i læsning, skrivning, regning og problemløsning. Billedet er i skrivende stund delt 117.000 gange.

Det vækker stor begejstring på det sociale medie.

- Bravo. Jeg har respekt for skolen. Sådan burde det være på alle skoler i hele landet. Som forælder er det forståeligt, at man ønsker at hjælpe sit barn, men de er nødt til at lære at være selvstændige og tage ansvar og ikke vente på, at andre løser deres problemer eller fejltagelser, mener Alessa HB.

Læs også: Lærerinde tvunget til at sige op: Efterskoleelever delte billeder af hendes bryster

- Jeg elsker det skilt!!! Jeg er en af de skyldige mødre, som kørte tilbage til skolen, når jeg blev ringet efter, mens jeg burde have sagt “Find selv en løsning!”, skriver Kathy Neisse.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip