Snedig far opkalder datter efter fodboldklub: Mor opdager det først to år efter

Mænd og fodbold hænger ofte lidt for godt sammen. Det kan en australsk mor skrive under på, efter hun blev lokket i en fodboldfælde af sin mand, da deres datter skulle have navn.

Clare Smith Blacktown fra New South Wales i Australien var begejstret, da hendes mand foreslog, at deres datter skulle hedde Lanesra. Den nybagte mor syntes både, at navnet var specielt og romantisk. Og til barnedåben kunne forældrene stolt fortælle, at datteren skulle hedde Lanesra.

Læs også: Se din babys horoskop: Stærk skorpion eller følsom fisk?

Men faren, som er ekstrem glad for fodbold og holder med den engelske fodboldklub, Arsenal, havde muligvis undladt at fortælle konen, at Arsenal stavet bagfra er Lanesra. En hemmelighed, som manden bar på i to år. Det skriver The Telegraph

Da Claire fandt ud af den lille detalje, skrev hun et indlæg i et lokalt blad, som cirkulerer på Twitter, hvor folk har svært ved at holde smilet tilbage.

Man må formode, at hvis parret skal have flere børn, så er Claire nok en hel del mere på vagt overfor mandens navneforslag, hvis han overhovedet får noget at skulle have sagt. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

.

Dagens Gossip