Stenrig Gordon Ramsay giver ikke sine børn penge - og lader dem ikke flyve på første klasse med ham

Emil Ryttergaard

380 uger siden

|

11/04/2017
Viralt
Foto: instagram
Foto: instagram
På trods af en bugnende bankbog vil stjernekokken Gordon Ramsay ikke lade sine penge gå i arv til sine børn.

Dagens topnyheder

Han er kendt for sit blonde hår og hidsige temperament. 

Han er blevet umådelig kendt efter at have medvirket i utallige programmer, hvor han har råbt de grimmeste ting til amatørkokke og professionelle, der ikke har helt styr på kogekunsten. 

Men på trods af sin berømmelse, prominente restauranter og kogebøger, så vil den britiske stjernekok Gordon Ramsay ikke efterlade sine mange millioner til sine børn, skriver The Telegraph. 

Ifølge finansmagasinet Forbes, så tjente Ramsay knap 380 millioner danske kroner sidste år, men når forældre skal på ferie, så skal børnene ikke tro, at pengene vokser på træerne. 

- De sidder ikke med os på første klasse. De har på ingen måde arbejdet hårdt nok til at gøre sig fortjent til det i den alder. Jeg siger til stewardessen, at hun ikke skal lade de små lorteunger komme i nærheden af os, da jeg vil sove på flyet, siger Gordon Ramsay spøgefuldt til The Telegraph. 

Den 50-årige kok har fire børn i alderen mellem 15 og 18 med sin 42-årige kone Tana Ramsay, og sammen har de fire huse rundt omkring på kloden. 

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Men selvom den ældste datter går på universitet, får hun kun cirka 1.000 kroner til at klare udgifterne mellem dagen og vejen, inklusiv telefonregningen og offentlig transport. 

Det samme princip gør sig gældende, når Gordon Ramsay engang går bort, hvor der heller ikke venter en kæmpe arv til børnene. 

- Pengene går ikke til dem, men det er ikke for at straffe dem, men for ikke at forkæle dem. Vi er blevet enige om, at alle børn kan få 25 procent af indskuddet til en lejlighed, men ikke hele lejligheden, siger den stenrige stjernekok. 

Det er ikke for at holde på pengene, at 16-årige Simone ikke har fået klippet sine negle. Hun har blot ladet dem vokse ud de sidste 3 år, og det ser for vildt ud.