Stewardesse afslører den ene ting, hun aldrig selv gør, når hun tager et fly

Skrevet af Emil Martesen

33 uger siden

|

25/09/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Stewardessen lægger ikke fingre imellem.

Dagens topnyheder

Når flyrejsen endelig er i gang, og du har fundet dig til rette i dit sæde, er det fristende at gøre brug af alle de faciliteter, der tilbydes.

Men ifølge en stewardesse bør du tænke dig om en ekstra gang, før du benytter dig af lommen i sædet foran dig:

"De er ryddet for affald, men bliver aldrig 'renset'. Jeg har trukket alt muligt ud derfra. Beskidte lommetørklæder, sygeposer, trusser, sokker, folks fødder, tyggegummi, halvsuget slik, æblekerner...", advarer stewardessen på Reddit ifølge Daily Mail.

Denne oplysning kommer som en øjenåbner for mange rejsende, der ellers betragter flyselskabernes service som en del af den samlede rejseoplevelse:

"Hvis du flyver på kortere ruter, skal du absolut medbringe antibakterielle vådservietter eller håndsprit. Mange flyselskaber lader besætningen 'vende' flyet, hvilket betyder, at de samler dit affald op, folder din sikkerhedssele over, arkiverer dine magasiner i sædelommen og derefter byder nye passagerer velkommen ombord", fortsætter stewardessen.

Men det stopper ikke her.

I mellemtiden gav andre brugere yderligere råd om, hvad rejsende bør og ikke bør gøre på fly. 

En bruger skrev:

" Min kone er kabinepersonale - Spis ikke mad, der falder på et bakkebord - de bliver aldrig renset, og antallet af mennesker, der skifter ble på dem, er vanvittigt!'"

Mens en anden sagde:

"Min stedmor er stewardesse. Brug aldrig puderne".