Stolt mor kollapsede og døde på vej til Toys "R" Us, da hun skulle hente gave til sin datter

Privatfoto

En mor døde pludselig, da hun var på vej i Toys "R" Us. Hun efterlader sig nu syv forældreløs børn.

Angela Watts var mere end bare almindelig stolt af sin yngste datter, Tallula Oware. Det skriver Mirror.

Tallula havde nemlig lige vundet en 'årets toddler-konurrence' (toddler er et barn mellem et og tre år, red.) og det skulle naturligvis fejres.

Derfor var den stole Angela Watts på vej i legetøjsbutikken Toys "R" Us for at købe en legetøjs-scooter til sin datter, men bedst som de to var ved at forlade deres hjem, fik den ellers lykkelige dage en tragisk afslutning.

For pludselig kollapsede Angela Watts for øjnene af sin lille datter.

Den 48-årige kvinde, der udover Tallula Oware er mor til seks andre børn, var ellers både sund og rask, men alligevel faldt hun om, og selvom ambulancefolk prøvede at genoplive hende, måtte Angela tilsidst erklæres død.

Angela Watts ældste datter, 26-årige Jessica Murray, beskriver ellers sin mor som boblende, sjov og fuld af liv, og ganske kort før Angelas død, havde Jessica snakket i telefon med sin mor uden der var noget at spore.

- Jeg talte i telefon med hende klokken 10.30. Hun var på vej indtil byen for at købe nogle småting – blandt andet Tallulas's scooter og en gave til hendes kusine, fortæller datteren.

Samme aften var det ellers meningens, at hele familien skulle have været samlet på en restaurant for at fejre fødselsdag for Angela's kusine, Leah McLeod, der fyldte 40 år. Men så langt nåede familien aldrig.

I stedet modtog Jessica Murray et opkald fra sin mormor, Simone Firth der kunne fortæller om det tragiske dødsfald.

- Tallula var til steder, da hun faldt om. Hun råbte 'hjælp min mor' gennem brevsprækken, fortæller kusinen, Leah McLeod.

Den lille piges råb om hjælp blev hørt af en nabo, der straks sprang over hegnet indtil huset for at hjælpe. Efterfølgende tog familiemedlemmer sig af den skræmte lille pige,

Angela Watts søster, Vickie Hazell har siden fortalt, at Angelas død er kommet som et kæmpe chok for hele familien.

- 'Ang' var sund og rask. Hun var den sidste person, som man skulle tro, sådan noget vil ske for. Hun har efterladt et kæmpe tomrum i vores liv. Vi er knuste, siger Vickie Hazell.

De syv børn har i forvejen mistede deres far, Glen, da han i 2011 døde af nyresvigt.

 

 

Dagens Gossip