Studerende fik stjålet en chokoladebar fra sin bil: Fik 6.500 Kit Kat i erstatning

Nils Würtzenfeld

401 uger siden

|

06/11/2016
Viralt
Foto: Hunter Jobbins/Twitter
Foto: Hunter Jobbins/Twitter
En ung studerende fik stjålet en Kit Kat fra sin bil og lagde tyveriet på Twitter. Så fik han en vild henvendelse.

Dagens topnyheder

Det var allerede en opsigtsvækkende historie, da Hunter Jobbins, en ung amerikansk studerende på Kansas State University, i sidste uge lagde et billede på Twitter af en serviet med en noget bemærkelsesværdig tilståelse. Det skriver Someecards.com.

Nu har historien imidlertid taget en endnu mere opsigtvækkende drejning.

I teksten til sin Twitter-opslag i sidste uge skrev Jobbins: 

- Forlod min bil i omkring 15 minutter foran kollegiet og kom tilbage til dette. College, mand.

På servietten stod der skrevet:

- Så en Kit Kat i din kopholder. Jeg elsker Kit Kats, så jeg undersøgte din dør, og den var ikke låst. Tog ikke andet end Kit Katen. Jeg er ked af det og sultne.

Det siges jo, at kriminalitet ikke betaler sig, men det skulle i den grad at betale sig for Jobbins at fortæller om episoden på Twitter – faktisk har det betalt sig 6.500 gange.

For udover alle de Twitter-brugere, som morede sig kosteligt over det usædvanlige tyveri og den ærlige serviet, så var også producenten bag Kit Kat-baren faldet over Hunter Jobbins' Tweet og havde i et svar skrevet:

- Hvem stjæler nogens Kit Kat? HVEM GØR DET?! Skriv til os og vi erstatter den for dig, lød det i svaret fra Kit Kats officielle Twitter-profil.

Og erstattet det blev Kit Katen i den grad. For producenten valgte ikke bare at sende ét eksemplar af den berømte chokoladebar til Hunter Jobbins – de sendte ham 6.500 Kit Kat – nok til at fylde hele hans bil.

Foto: Hunter Jobbins/Twitter

Foto: Hunter Jobbins/Twitter

Hunter - der i den grad blev chokeret over de mange erstatninger - valgte efterfølgende at dele ud af de mange Kit Kat til sine medstuderende.

Foto: Hunter Jobbins/Twitter

Foto: Hunter Jobbins/Twitter

Mon ikke Hunter er blevet en ekstra populær herre på sit kollegium i disse dage?