Syg kat holder i hånd med sin ejer på dens sidste tur til dyrlægen

Når billeder af dyr går nettet rundt, er det for det meste søde eller mishandlede dyr, der er tale om, men i disse dage stjæler et anderledes billede opmærksomheden.

En katteejer fra Colorado i USA har delt et billede på det amerikanske sociale medie Reddit af sin syge kat, ‘Little Andrew’, der holder sin pote mellem hænderne på sine elskede ejere, der er ved at køre katten til dyrlægen. Det skriver den britiske medie Daily Mail.

Læs ogsåAlle er ligeglade med den døende ulv i grøften - indtil en person standser bilen og gør dette

Men det er ikke hvilken som helst tur til dyrlægen. Det er den 15-årige kats sidste tur. For katten er både gammel og syg.

- Han (katten red.) holdt vores hænder på sin sidste tur til dyrlægen. Little Andrew var meget stærkere end hans mor og jeg, skriver katteejeren og Redditbrugeren aberha3 sammen med det hjerteskærende billede.

Artiklen fortsætter under billedet:

Opslaget om Little Andrew har fået utallige katteejere og dyreelskere til tasterne for at kondolere og dele deres oplevelser med døende dyr.

- Det er så smukt. Det fik mig til at græde, kommenterede en person på Reddit.

- Jeg er meget ked af dit tab…det er tydeligt at se på billedet, hvor meget du elskede ham (katten red.), og jeg er sikker på, han vidste det, skriver en anden person på Reddit.

Little Andrews jeer fortæller, at hans kat altid var glad go spandt dagen lang.

- Altid sørgeligt at miste en ven.Jeg er ked af det for alle, der har mistet, afslutter katteejeren med det hjerteskærende billede. 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip