Tårevædede søstre finder forældrenes gamle kærestebreve: Så støder de på chokerende læsning

En flok søstre fandt en stak gamle kærestebreve, som deres far havde skrevet til deres mor. Brevene indeholdt dog chokerende læsning.

Det er efterhånden ved at være en menneskealder siden, men der var - tro det eller ej - engang, hvor nyforelskede par ikke kunne nyde godt at sms’er, mails, Facebook og andre digitale virkemidler, når der skulle kommunikeres.

Dengang greb man knoglen og ringede til hinanden, og går man endnu længere tilbage, så fattede man pen og papir og skrev sine kærlige tanker ned.

Og det var netop en stak gode gammeldags kærestebreve, som en flok engelske søstre for nylig fandt, da de gik deres afdøde mors personlige ting igennem. Det skriver Mirror.

Læs også

Tv-vært i fræk brøler på Smukfest: ‘Jeg har vist min tissekone til alle’

Søstrene havde for flere år siden mistet deres far og senest havde de også måtte sige farvel til deres elskede mor. Derfor var de ved at gennemgå en række af moderens ting, da en bunke gamle breve dukkede op.

Breve som deres far havde skrevet til moderen, da han måtte forlade hende for at arbejde i London engang i 1960’erne.

De to elskende havde dog holdt kontakten gennem kærlige breve, og derfor var det også med tårer i øjnene, at de rørte søstre tog hinanden i hænderne og gav sig til at læse de gamle kærlighedserklæringer.

Læs også

Forfærdet kvinde modtager billede af sin afdøde mand: Så lægger hun mærke til foruroligende detalje

Det gik dog hurtigt op for søstrene, at de nok ikke skulle have åbnet de fortrolige beskeder mellem deres forelskede forældre, der viste sig at være en hel del mere kærlige, end de overraskede døtre havde regnet med. 

Det fortæller den ene søster i et opslag på Twitter.

- Mine grædende søstre og jeg hold i hånd, da vi åbnede brevene, men de handlede alle om, hvor meget han savnede at knalde hende. Han var åbenbart en smule sexgal. Vi læste ikke resten, lyder det i opslaget fra søsteren, der på Twitter går under brugernavnet Morven.

Læs også

Far sørgede ved sin datters grav i 30 år: Så gjorde han tragisk opdagelse

Dermed fik de chokerede kvinder hurtigt travl med at pakke de gamle breve sammen igen, men efterfølgende har Morven altså ikke kunne lade være med at dele den pinlige historie på Twitter - noget der i den grad har begejstret brugere af det sociale medie.

Tweetet har nemlig fået intet mindre end 142.000 likes. Du kan se det herunder:

Foto: Twitter

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip