Teenager afslørede stedfars uhyggelige hemmelighed på familiens badeværelse

Til venstre 19-årige Lauren Brightwood, og i billedet til højre ses hun danse med den mand, der var hendes stedfar det meste af barndommen. Foto: Privat

Hun havde altid opfattet sin stedfar som den far, hun aldrig havde haft. Indtil hun gjorde en skræmmende opdagelse på familiens badeværelse.

Siden hun var fire år gammel, havde Thomas Craig Lewis været som en far for den i dag 19-årige Lauren Brightwood. Men det ændrede sig den 27. November i 2018, da den dengang 17-årige Lauren opdagede stedfarens skræmmende hemmelighed. Det skriver Walesonline.

Det var aftenen inden sin 18-års fødselsdag, at hun på familiens badeværelse havde en oplevelse, der fik hendes verden til at bryde sammen. 

Hun lå i badekarret, og da hun kiggede op, kunne hun se en sort genstand igennem vinduet over døren.

Læs også

Mand udsatte kæresten for forfærdelig joke ved Grand Canyon: Det kom han hurtigt til at fortryde

Da hun så nærmere efter, gik det op for hende, hvad det var. Stedfarens mobiltelefon.

Hun var både forvirret og bange. Var telefonen der ved en fejltagelse? Var der nogen, der lavede sjov med hende? Lauren fik fat i sin egen telefon og sendte en besked til sin mor Michelle Lewis: "Kom ud på toilettet, men sig det ikke til Craig."

Herefter forklarede hun sin mor, hvad der var sket, og moren konfronterede Craig. Han benægtede, at det var en telefon. Det var derimod støvsugeren, som Lauren havde set i igennem glasset, og han havde stået der, fordi han troede, at hun græd. 

Kendt skyldig

Alligevel valgte Michelle Lewis at anmelde det til politiet, og Craig indrømmede, at han flere gange havde filmet sin steddatter i smug, siden hun var 13 år gammel.

Siden hun var fire år gammel, havde Thomas Craig Lewis været som en far for den i dag 19-årige Lauren Brightwood. Foto: Privat.

Siden da er Thomas Craig Lewis blevet kendt skyldig i voyeurisme, altså at have beluret på sin steddatter med det formål at få seksuel tilfredsstillelse.

Lauren Brightwood havde altid opfattet Thomas Craig Lewis som den far, hun aldrig havde haft. Foto: Privat.

Lauren og hendes mor Michelle Lewis, der siden har valgt at ændre efternavn til Brightwood, forklarer, at de haft begrænset kontakt med Craig, siden det skete, og det er svært for dem at se tilbage på de mange år, hvor de var en familie.

Det er stadigvæk svært for Lauren Brightwood at forstå, at stedfaren  Thomas Craig Lewis kunne finde på det. Foto: Privat.

“Jeg har kendt ham siden jeg var fire, vi havde et normalt far-datter forhold, og jeg tror, at min mor virkelig kæmper, fordi hun bebrejder sig selv," siger Lauren.

Læs også

Tjek din postkasse: Du har modtaget vigtigt brev

 

 

Dagens Gossip