Teenagere brækkede hundens ben og satte ild til dens pels - men se den lige i dag

Emil Ryttergaard

391 uger siden

|

17/01/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den lille hund Chunky blev tortureret af en flok teenagere i den engelske by Kent. Den blev fundet slemt tilredt og døden nær.

Dagens topnyheder

Små hunde er loyale og charmerende væsner, som kun drømmer om evig kærlighed og nærhed med deres ejer. 

Derfor er det ubegribeligt, når nogen kan finde på at mishandle og torturere dem, hvilket skete for den lille hund Chunky, skriver Upskattat.

En flok teenagere havde fået fat i hunden og udsat den for den værst tænkelige behandling. 

Foto: Facebook

De havde fodret den med stoffer, for derefter at brække halsen og benet på den og til sidst sætte ild til den og efterlade det stakkels dyr i en skraldespand i den engelske by Kent. Til døden.

- Det er noget af det absolut værste, som jeg har set. De kan have været unge og fulde, men den grusomhed, som de udsætter hunden for var ekstrem, barbarisk og utilgivelig, siger Caroline Doe, der er leder af et dyreværn, som var med i retten, da teenagerne skulle dømmes. 

Men Chunky overlevede mirakuløst, og både hunden og teenagerne blev fundet.

Gruppen af teenagere blev straffet og skulle betale Chunkys en erstatning, og desuden må ingen af dem må eje dyr de næste fem år. 

Foto: Facebook

Chunky klarede de store smerter - og stille og roligt kom den lille hund på benene igen. 

Trods den forfærdelige behandling har han det i dag godt, og hans ejer passer godt på hunden, som er blevet mere forsigtig blandt mennesker, men ellers er ved godt humør og helbred. 

Desværre er det ikke den eneste hund, der er blevet udsat for børn og unges mishandling. Hunden Pascal blev også behandlet dårligt af børn, da den blev smurt ind i superlim og efterladt.