Test dig selv: Det siger dine håndflader om din personlighed

Stregerne i vores håndflader er ikke bare unikke - nogle hævder, at de ligefrem kan afsløre en masse om vores personlighed og kærlighedsliv.

Kig godt på linjerne i din højre håndflade.

Hvis du vil vide, hvad dine hænder siger om dit kærlighedsliv, skal du se på din hjertelinje, som er den, der er markeret med en rød streg på billedet.

Metoden er selvfølgelig fuldstændig uvidenskabelig.

Den begynder et sted under din langefinger eller pegefinger og løber til siden af din håndflade under din lillefinger.

Her er de fire typer af hjertelinjer:

A: Hvis din hjertelinje begynder under din langefinger, er du ledertypen. Du er amitiøs, selvstændig, intelligent og har evnen til at tage beslutninger. Du er ikke så sensitiv, og du kan godt virke kold.

B: Hvis din hjertelinje begynder mellem din langefinger og pegefinger, så bliver du opfattet som venlig. Du er tilbageholdende og forsigtig, men folk stoler på dig. Du bruger 'sund fornuft', når du skal træffe beslutninge.

C: Hvis din hjertelinje begynder under din pegefinger, er du ligesom type A.

D: Hvis din hjertelinje begynder mellem din pegefinger og din tommelfinger, er du tålmodig og omsorgsfuld, og du har et blødt hjerte og gode intentioner.

Læs også: Se her hvordan: Klipper du dine tånegle rigtigt?

Desuden tilføjer hamderser.dk, at man kan læse en del ud af form og længde:

En lang hjertelinje betyder, at man har meget kærlighed til andre. Man er optimistisk, men har tendens til at være naiv i kærlighedsforhold. 

Har man en meget lang hjertelinje, er man afgængig af sin partner og muligvis promiskiøs.

En kort hjertelinje symboliserer selviske tendenser og indadvendthed.

Har man slet ikke en hjertelinje, tyder det på, at man ikke har meget kærlighed i sit liv. Man er en ligeglad type og har ikke meget respekt for andre. 

Er hjertelinjen lige, betyder det, at man er styret af hjernen frem for hjertet. Man er ikke specielt kærlig, og man har passive tendenser.

Buer den opad er man tiltrukket af det modsatte køn, opmistisk og varmhjertet (hvis den samtidig er lang). Buer den derimod nedad, så er man utilfreds med sit kærlighedsliv.

Har man én eller flere små grene for enden af hjertelinjen, tyder det på, at man er meget følelsesmæssigt udviklet og i god balance med sine følelser og tanker.

Man bestemmer selvfølgelig selv, om man vil tro på det.