Tim valgte at blive steriliseret - kort efter blev hans kone gravid

Privatfoto

Tim fik foretaget en sterilisation, men ikke længe efter blev hans kone gravid.

Den er lavet af et par, der finder ud af, at de venter barn - selvom manden er blevet steriliseret. Mange mænd ville måske i den situation skæve lidt mistænksomt til kvinden i deres liv. Men ikke Tim Brummel fra Atlanta.

Han fik en sterilisation et halvt års tid før, hans kone begyndte at vise symptomer på graviditet. Hun var træt, spiste mere end hun plejede og efter at have været igennem tre graviditeter, kendte parret nogenlunde tegnene.

Læs også

Udmattet mor forlader Aldi med skrigende 3-årig: Medarbejder følger efter hende ud på parkeringspladsen

Det gik op for Tim Brummel, at han aldrig havde fået svar på sin seneste undersøgelse. Den skulle vise, om sterilisationen var gået som planlagt.

Derfor ringede han til lægen, og til hans store overraskelse var meldingen, at operationen ikke helt havde ført det ønskede resultat med sig.

Han skød - om man så må sige - altså ikke med løst krudt.

I stedet for at fortælle det til sin kone, lagde han en snedig plan. Han satte midlertidigt toilettet ud af funktion, så det ikke kunne skylle ud. Efter hustruen havde tisset om morgenen, tog han en graviditetstest og testede, om hun var frugtsommelig med urinen fra toilettet.

Udslaget var et glødende positiv. Han er altså en af de få mænd, der har fundet ud af, han skulle være far, før moderen til barnet vidste det.

Han købte en buket blomster og et kort og arrangerede det ved siden af graviditetstesten. Det er vist unødvendigt at tilføje, at hans hustru var temmelig målløs, da hun kom hjem og opdagede overraskelsen.

Se hendes reaktion i videoen nedenfor.

 

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

 

 

Dagens Gossip