Efter toiletbesøg: Mor skaber opsigtsvækkende debat med dette billede

I disse år oplever vi i stigende grad, at sociale medier stille spørgsmål ved vores rolle som forældre. Senest har en mor skabt debat med et opsigtsvækkende tisse-foto.

For nogen er det noget af det mest naturlige i verden, mens andre finder det grænseoverskridende at tisse overfor sine børn.

Toiletbesøg har altid været et diskussionsemne – især i forhold til, hvor meget man bør dele med andre, og nu skaber en australsk mor debat, efter hun har lagt et billede på Instagram, hvor hun tisser, mens hendes datter er fastspændt på ryggen af hende. Det skriver Daily Mail.

Annie Nolan er mor til tre og for nylig var hun på udflugt med sin lille datter. Her meldte tissetrangen sig pludselig for den 27-årige mor, og da datteren var fastspændt på ryggen, valgte Annie Nolan at lade vandet med den lille bagpå.

Artiklen fortsætter under billedet

Dette bilelde har skabt debat. Foto: Annie Nolan/Instagram

- Når du har brug for at tisse, men du lige har brugt 15 minutter på at spænde dit barn fast til din ryg, skrev Annie Nolan som tekst til toilet-billedet.

Annie Nolan er kendt for at blogge om forældreskab og børn, og derfor nåede billedet også hurtigt ud til mange mennesker. Mens de fleste af Nolans følgere morede sig over situationen, mente andre dog, at datteren ikke hørte hjemme på toilettet, når moren var ved at tisse.

Siden har billedet rejst debat på nettet – ikke bare i hjemlandet Australien, men også i andre engelsktalende lande. Her er det flittigt blevet debatteret, hvorvidt toiletbesøg er en privat sag, og om ens børn bør være en del af det.

Artiklen fortsætter under billedet

Annie med sine tre børn. Foto: Annie Nolan/Instagram

Men hvad synes du? Kan man gå på toilet foran sine børn og hvor går grænsen? 

 

Dagens Gossip