Tjener får enorme drikkepenge, da kunde overhører hans juleplaner

Emil Ryttergaard

398 uger siden

|

24/11/2016
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Så bliver det alligevel en helt særlig jul, da en komplet fremmed gav helt enormt gode drikkepenge.

Dagens topnyheder

Når man er på restaurant eller café og tjeneren har været opmærksom og venlig, så vil man gerne anerkende den gode service. 

Det gør de fleste nok ved at give mellem 10 og 20 procent på regningen, så tjeneren for værdsat sin opmærksomhed på en kontant facon. 

Alligevel var det en helt særlig form for drikkepenge, som den irske Ben fik, da han som tjener opvartede gæsterne på en beværtning i Texas i USA, skriver Metro

Kunde overhørte samtale og kvitterede for god service
Tjeneren havde nemlig fortalt en kollega, at han gerne vil have taget sin kæreste og deres kommende søn med hjem til sit fødeland Irland til jul, men at pengene ikk strakte til den lange rejse. 

Derfor gav han 750 dollars, svarende til lidt over 5000 danske kroner i drikkepenge, for en regning på cirka 600 kroner, og skrev en sød besked til: 

- Forhåbentlig kan dette få dig til Irland til jul! 

Foto: Facebook

Bens højgravide kæreste Taryn delte et billede af den omsorgsfulde kundes drikkepenge på Facebook, der er blevet liket og delt tusindvis af gange: 

- Min kæreste fik drikkepenge i aftes. Jeg ville dele dette med jer, for at vise at der ikke kun er had i verdenen. Virkelig velsignet!, skriver kæresten. 

Foto: Facebook