Tre mænd ville røve 77-årig kvinde ved hæveautomat, men får sig en overraskelse, som de aldrig vil glemme

Læg dig ikke ud med 77-årige Winifred Peel.

Sådan lyder konklusionen på en historie fra den engelske by Bromborough, hvor tre mænd for noget tid siden fik en alvorlig lærestreg af den ældre kvinde.

De tre unge mænd villle bestå et røveri i forsøget på at få fingrende i lidt penge at rutte med, og de var derfor på udkig efter et let offer, da de fik øje på Winifred Peel stå ved en hæveautomat i den nordengelske by.

Winifred Peel var midt i at indtaste sin pinkode ved maskinen, da hun ud af øjenkrogen så, at en ung mand nærmede sig fra højre side.

I næste øjeblik fik hun et puf fra personen, som hun tidligere på dagen havde set gå ud ad døren ved en anden bankfilial i byen.

Læs også: Mand stjæler pigens mobil, men får sig en overraskelse, som han aldrig vil glemme

- Den virker ikke, lød det fra manden med henvisning til hæveautomaten, og i samme sekund blev Winifred Peel opmærksom på en af de andre røvere.

Hun havde også set ham ved den anden bank, og nu lænede han sig ind over hende for at trykke på hæveautomaten.

Et tryk på knappen betød, at maskinen spyttede 200 pund ud – et beløb, der svarer til omkring 1.700 kroner.

Det gik op for Winifred Peel, at hun var ved at blive bestjålet.

Hun tog et fast greb i den ene mands krave, slog hans hoved mod pengeautomaten tre gangen i forsøget på at stoppe ugerningen.

Røverne tog benene på nakken, men politiet havde held til at opspore og fange dem.

Nu forsøger Winifred Peel at komme sig ovenpå den ubehagelige oplevelse.

- De bekymrede sig ikke om, hvordan det her ville påvirke mig. Jeg vil helt sikkert sige, at oplevelsen ændrede mit liv. Jeg vil aldrig have den tillid, som jeg engang havde, siger  Winifred Peel til britiske Metro.

De tre unge mænd, der alle er fra Manchester og mellem 18 og 19 år, er nu blevet dømt skyldige i røveri, og de forklarede i retssalen ved Liverpool Crown Court, at de havde foretaget 'en frygtelig fejltagelse' på grund af økonomiske problemer.

Nu skal de tilbringe mellem otte måneder og to år i en institution for unge kriminelle. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip