Tror han snakker med en fremmed: Far kan ikke genkende sin egen søn efter vild forvandling

I løbet af denne periode har ingen set ham uden det buskede skæg – ikke engang hans kone, hans børn eller hans familie. Indtil for nylig. Det skriver Littlethings.com.

Hidtil har Mook ikke været meget for at fjerne sit behårede 'varemærke'.

- Mine børn har ikke set mig uden skægget, og det har min kone heller ikke. Jeg er meget bekymret for, at jeg mister min virilitet og mine intimiderende kræfter, jokede Mook ved forestillingen om at skulle barberer sit skæg af.

Alligvel valgte den 44-årige familiefar ikke blot at gå med til at afprøve forandringen, men også af lade hele forløbet videofilme.

Efter at have ladet sit store skæg falder, aflagde Mook et besøg i familiens forretning, hvor både hans forældre og hans søster befandt sig.

Stille og roligt gik Mook ind i butikken, og her tog det et øjeblik, før det gik op for hans lettere chokerede mor og søster, hvem de rent faktisk stod overfor. Overraskelsen lyste tydeligt ud af de to kvinder, men da moren kaldte på Mooks far, gik det først for alvor op for den nu glatbarberede familiefar, hvor meget hans skæg egentlig havde betydet for hans udseende.

For hans egen far passerede ham nemlig uden så meget som at blinke. Selv da moren henviste til Mook som en kunde med et spørgsmål, kunne faren stadig ikke genkende sin egen søn.

Først efter lidt tid gik det pludselig op for ham, hvem han stod overfor, og chokeret og overvældet måtte han give sin 'fremmede' søn et stort knus.

Etferfølgende aflægger Mook et besøg på legepladsen, hvor et rørende møde med hans intetanende kone og datter venter.

Du kan se den både søde og tankevækkende video her:

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip