Trumps datter gør sig selv til grin: Ønskede sin lille søn tillykke med fødselsdagen, men…

Emil Ryttergaard

399 uger siden

|

28/11/2016
Viralt
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Datteren af rigmandspræsidenten bliver drillet på nettet, efter at hun kvajede sig på sociale medier.

Dagens topnyheder

Det kan hurtigt blive noget frygteligt sludder, når man som forælder deler et billede af sine små guldklumper på sociale medier. 

På nettet står ordene bare mere permanent, så man skal vare sig for ikke at blive moppet og drillet, hvis man i forvejen er i rampelyset. 

Donald Trumps ældste datter, den 35-årige Ivanka Trump, har lært det på den hårde måde, efter at hun har delt et billede af sin 8 måneder gamle søn. Hun kvajede sig nemlig, da hun skulle sætte ord på den søde drengs alder, bemærker flere medier.

- Jeg kan ikke tro, at Theodore er 8 måneder gammel, tillykke med fødselsdagen, lille teddybjørn, skriver Ivanka på Instagram.

Den berømte præsidentdatter begik selvfølgelig den fejl at skrive 'tillykke med fødselsdagen'. En fødselsdag falder som bekendt kun en enkelt gang om året.

Flere brugere satte sig fluks til tasterne for at irettesætte moderen. Den slags slipper man ikke godt fra: 

- Det er ikke sådan, at fødselsdage fungerer, skriver Jolly Sant Mick på Twitter, mens brugeren Deuce TwoTon tørt bemærker: ‘8 måneder er ikke en fødselsdag.' 

Derudover bliver der også draget paralleller til Donald Trump og det nylige præsidentvalg, hvor Twitter-brugeren @Truth skriver: 

- Dette er familien, som vi alle skal leve med de næste fire år. Vi er fortabte.

Hovsa, Ivanka Trump. Den fejl begår hun nok næppe igen.