Uheldig fyr med hvide bukser fik fræk lapdance: Bagefter opdager han, hvad stripperen efterlod på ham

Næste gang han skal på stripklub, tager han nok ikke hvide bukser på.

Da en mand bad om en fræk lapdance på en stripklub, fik han lidt mere, end han havde bedt om, afslører et billede, som manden har delt på sociale medier, skriver den amerikanske underholdningsside Elite Daily. 

Iført hvide bukser tog manden imod en hed dans fra en kvindelig stripper, mens han tog billeder af hendes nøgne krop, som han delte på Snapchat.

Manden holdt sig ikke tilbage med at tage billeder af stripperen. Foto: Snapchat.

Både hendes bryster og bagdel endte på det sociale medie, formentlig til stor morskab for hans venner. Men det sidste billede, han tog, var af en lidt anden karakter. 

Billedet viser, hvordan hans engang så hvide bukser så ud, da stripperen var færdig med ham. Der er røde pletter - og flere mystiske plamager. 

Sådan så hans bukser ud, efter stripperen havde serviceret ham. Foto: Snapchat.

Manden er overbevist om, at stripperen har dryppet menstruationsblod på ham under den frække akt. Og den oplevelse har gjort, at han vil vente lidt tid med at have nærkontakt til flere strippere.

- Det er 100 procent sikkert, at det er menstruationsblod. Jeg er færdig med strip for et stykke tid, skriver han til billedet. 

Mon ikke der var et par af hans følgere på Snapchat, der kommenterede noget i retning af, at han lå, som han havde redt?

Læs også

 

Dagens Gossip