Ung kvinde er ved at dø af skræk, da vandet går efter blot 23 ugers graviditet – dage senere opdager lægerne et mirakel

Lægerne sagde, at hun skulle forberede sig på det værste, men de havde aldrig regnet med dette.

Tiffany Ahlers var hun godt klar over, at der sandsynligvis ventede en usikker graviditet, da den australske kvinde har en forkortet livmoderhals.

Lægerne var dog af den overbevisning, at de var i stand til at løse de mulige problemet med et par sting, men Tiffany Ahlers blev straks klar over, at hendes lille pige var i livsfare, da vandet gik efter blot 23 uger.

- Jeg vågnede midt om natten efter den dag, hvor jeg blev syet af lægerne. Jeg kunne mærke en masse væske, siger Tiffany Ahlers til Daily Mail Austrralia.

Læs også

Mor opdager, at datteren mobber klassekammerat: Nu går hendes straf verden rundt

- Jeg stod op for at gå ud på toilettet, siger Tiffany Ahlers, der var blevet ramt af præterm primær vandafgang, der betegner fødsler efter 22 fulde uger og før 37 fulde uger.

På hospitalet blev Tiffany Ahlers omringet af lægerne, der forklarede den vordende mor, at barnets chancer for at overleve lå på beskedne 17 procent.

- Jeg var helt lamslået, siger Tiffany Ahlers til avisen.

- Lægen fortalte mig, at han i løbet af sin karriere havde hørt om én person, hvis fosterhinde var vokset sammen igen, men jeg havde et lille håb, da jeg på internettet havde læst om nogle kvinder, der havde oplevet dette, siger hun.

Privat

Den australske kvinde forklarer, at hun har mistet tre børn til ufrivillige aborter, men denne gang var hun fast besluttet på, at det ikke skulle ske igen.

- Lægerne stillede mig alle mulige spørgsmål om, hvorvidt vi ønskede at få barnet genoplivet, når det blev født, men jeg tænkte bare, at jeg ikke kom til at miste barnet, erinderer Tiffany Ahlers.

Hun fortsatte med at miste sit fostervand, da det utrolige skete - en ultralydscanning afslørede, at fosterhinden var vokset sammen på den vordende mor.

Privat

Nu drejede det sig om de små skridt, forklarer Tiffany Ahlers, der var lykkelig, da hun klarede graviditetens uge 24, da barnets chancer for overlevelser nu så bedre ud.

Efter uge 34 begyndte den gravide kvinde at bløde fra stingene, men hun klarede sig yderligere i seks dage, før lægerne valgte at starte fødslen.

Lille Kaitlyn blev født med kejsersnit - hun var en rask pige på 2.5 kilo.

- Det hele var lidt surrealistisk for mig. Nu var min baby faktisk her, siger Tiffany Ahlers.

 

Dagens Gossip