Ung kvinde sender foto fra prøverum: Først bagefter opdager hun sin store fejl

Foto: Mandi Miller

En ung kvinde kom for nylig til at sende prøverumsbilleder til det forkerte telefonnummer. Nu får modtagerens svar alle til at grine.

En ung amerikansk kvinde fik tilsyneladende tastet det helt forkerte nummer ind på sin telefon, da hun for nylig ville sende et billede af sig selv til en kammerat.

Kvinden var ved at prøve en gallakjole og sendte et par billeder fra prøverummet, så hun kunne høre vennens mening. Men billederne landede hos den helt forkerte modtager.

Det skriver britiske The Sun.

Læs også

Kærestepar får en romantisk tatovering: Da de viser resultatet frem, tager stemningen en lummer drejning

Ved et tilfælde var prøverumsbillederne nemlig blevet sendt til ejendomsmægler Tony Wood, som bor i den amerikanske stat Tennessee med sine seks børn.

I stedet for blot at sende en besked tilbage og fortælle, at hun havde sendt billederne til det forkerte nummer, besluttede Tony Wood sig for at lave lidt sjov med afsenderen:

- Jeg tror, denne besked var til en anden. Min kone er ikke hjemme, så jeg kunne ikke få hendes mening. Men børnene og jeg synes, du ser glimrende ud i din kjole. Du bør helt klart vælge den, skrev Tony Wood tilbage.

Læs også

Teenager vælger at tisse i elevator for sjov - det kommer han bittert til at fortryde

Han sendte også et billede af sine børn, som giver ‘thumps up’ for at vise, hvad de synes om kjolen.

Mandi Miller, som er venner med den unge kvinde, har delt billeder af sms-korrespondancen på det sociale medie Twitter med ordene:

- Syd sendte ved et uheld billederne af sin kjole til det forkerte nummer, og dette var deres svar, skriver Mandi Miller til billederne, som har fået tusindvis af twitterbrugere til at more sig over venindens uheld.

Siden Mandi Miller delte opslaget den 8. marts er det nemlig gået viralt med knap 700.000 likes og mere end 172.000 delinger.

Bageri deler foto af lyserød kage på Facebook: Brugerne flipper ud, da de ser den

 

 

Dagens Gossip