Ung kvinde sov med iPhone i sengen: Vågnede med vanvittige forbrændinger

Skrevet af Kristine Bugbee

15/11/2016
Melanie Tan Pelaez blev voldsomt forbrændt af sin iPhone 7.
Melanie Tan Pelaez blev voldsomt forbrændt af sin iPhone 7.
En 34-årige gravid kvinde fra Australien advarer mod at tage sin mobil med i seng, efter at hun har mærket de alvorlige konsekvenser på egen krop.

Mest læste i dag

Australske Melanie Tan Pelaez har delt et hårrejsende billede på Facebook for at advare andre mod at falde i søvn med deres iPhone i sengen, som hun gjorde. Det skriver Metro.

Den unge kvinde så film på sin nye iPhone 7, som samtidig var til opladning, da hun faldt i søvn. Da hun vågnede næste morgen, opdagede hun et skræmmende stort brændemærke på sin arm fra telefonen og opladeren.

Melanie Tan Pelaez skriver, at hun oplevede en pludselig smerte, der føltes som nåle i huden, og at hun samtidig var følelsesløs og stakåndet.

- Dette er et billede af resultatet af at sove med min telefon, mens den var i opladeren, fortæller hun til det australske medie news.com.au.

- Jeg skulle til at tage tøj på, da det gik op for mig, at min arm var meget rød. Jeg tog til min læge, som fortalte, at jeg skulle tage direkte på hospitalet. På sygehuset foretog de en lang række prøver, og til sidst fortalte de, at det var et brændemærke fra et apparat. De bad mig kigge omkring min seng for at finde ud af, hvad der kunne have forårsaget skaden.

En anden læge fortalte hende senere, at hun havde overfladiske brændemærker på armen efter at have sovet på sin telefon, men Apple afviser angiveligt, at kvindens iPhone 7 har noget med den hårrejsende skade at gøre. 

Telefonen slukker nemlig, hvis den bliver overophedet, hævder mobilgiganten.

Læs hele Melanie Tan Pelaez' opslag herunder.

34-årige Melanie Tan Pelaez beder andre om at være opmærksomme på faren.