Ung kvinde tager selfie foran vandfald: Da hun kigger feriebillederne igennem, opdager hun væmmelig detalje

Foto: Anneka Bading

Anneka Brading tog et billede af sig selv i lørdags, da hun svømmede rundt ved et vandfald i Australien. Først senere gik det op for hende, hvad det var, hun havde foreviget.

Anneka Brading tog en såkaldt selfie, da hun lørdag svømmede rundt med to venner ved MacKenzie-vandfaldet i Grampians Nationalpark vest for den australske by Melbourne.

Men det var først senere, det gik op for den 24-årige kvinde, hvilken situation, hun havde foreviget på sit billede.

Det skriver britiske Metro.

Læs også

30-årig mand har skiftet efternavn efter sit bryllup - nu får han vilde dødstrusler

Bag Anneka Brading kan man se en flok mennesker, som står på nogle sten nær vandfaldet. De forsøger desperat at redde en 28-årig mand, som pludselig var snublet og faldet i vandet.

Da Anneka Brading senere sad og kiggede sine feriebilleder igennem, opdagede hun til sin store overraskelse, at hun havde fanget øjeblikket, hvor den 28-årige mand fra Taiwan faldt i vandet.

Trods vennernes ihærdige forsøg på at redde den unge mand, stod hans liv desværre ikke til at redde. Den unge mand blev først fundet næste formiddag omkring klokken 09.30.

Læs også

De 10 mest brugte undskyldninger: Derfor dropper din partner dig

Anneka Brading husker, at hun hørte mandens venner skrige og pege på vandet, men vidste i første omgang ikke hvorfor:

- På det tidspunkt anede vi ikke, hvad der foregik. Vi troede, at der var en slags dyr i vandet. Vi kunne ikke forstå, hvad der foregik, og de blev ved med at skrige og pege, siger Anneka Brading til The Stawell Times.

Det var først efterfølgende, det fik op for Anneka Brading, hvad der egentlig var sket. Hun forsøgte at slå alarm over sin mobiltelefon, men der var problemer med signalet.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Anneka Brading stod op af vandet og forsøgte uden held at finde en anden telefon, som havde bedre dækning:

- Ingen vidste, hvad vi skulle gøre, og vi kunne ikke forstå mandens venner. Mine ben rystede, og jeg vidste, hvad der skete, men ingen vidste, hvad de skulle gøre, siger Anneka Brading.

Omkring 40 mennesker befandt sig ved det store vandfald, da ulykken skete. Der var også en livredder til stede, som sprang i vandet, men strømmen var for stærk.

Læs også

7 ting han aldrig vil sige, hvis han er vild med dig

Først da Anneka Brading var løbet hen til parkeringspladsen og derefter kørt i omkring 10 minutter, lykkedes det hende at få signalet til at fungere på sin telefon.

Ifølge myndighederne er der tre skilte i området, der forbyder svømning, mens mobilselskabet Telstra arbejder på at udvide dækningen til parkeringspladsen ved vandfaldet.

Træt af dine mandepatter? Så har vi tre gode forslag til at komme af med dem her.

Christine køber nye bukser: Da hun stikker hånden i lommen, får hun en virkelig vammel overraskelse

 

 

Dagens Gossip