Ung mand finder fræk slutning i populær tegnefilm: Nu griner alle af ham

Foto: Twitter

Den frække slutning er dog ikke helt så usædvanlig på disse kanter, men resten af verdenen morer sig kosteligt.

Det er ikke altid, at ord har helt den samme betydning på forskellige sprog. 

Igennem tiden er der mange svenskere, der har moret sig kosteligt over danskere, der er taget over sundet for at spørge efter glasögon. Samtidig har vi undret os i en menneskealder, når en svensker påstår, at han er grannen.

Den form for humor bliver næsten aldrig kedelig, og det var netop den sjove leg med ordene, som fik engelske Luke Matthews til at more sig kosteligt over en svensk udgave af den ellers uskyldige og søde animationsfilm Find Dory.

- Slutningen på Find Dory på den svenske Netflix er uden tvivl det bedste øjeblik i filmhistorien, skriver Luke Matthews på Twitter, hvor han har delt et lille klip af filmen.

Det er slutningen af Find Dory, der har fået brugere på Twitter til at more sig over vores nordiske naboer. Foto: Twitter

Ved filmens slutning zoomer kameraet helt ud. Foto: Twitter

Da filmen når til sin slutning, zoomer kameraet ud i det blå hav, hvorefter ordet 'slut' viser sig.

Derefter viser det frække engelske ord sig på skærmen. Foto: Twitter

Det er jo sådan set meget naturligt på svensk og dansk, at man skriver slut i stedet for ‘The End’ som i engelsksproget film, men ordet slut har jo en nogen anden og mere negativ klang på engelsk. 

Læs også

Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne

Her betyder ordet ‘slut’ en meget promiskuøs kvinde, der har mange seksuelle partnere, og det er ikke et pænt udtryk at bruge om andre kvinder.

Den sjove forveksling af ordene har dog fået mange engelsksprogede brugere på twitter til at more sig over vores nordiske sprogbrug, da Luke Matthews tweet er blevet delt og liket mere end 355.000 gange siden igår.

Se selv hele klippet her:

50-årig kvinde med mavepine havde et meget større problem, end hun forestillede sig

 

Dagens Gossip