Ups! Nadia gjorde uforklarligt fund i sin chipspose

Foto: YouTube

En 26-årig kvinde gjorde en uventet opdagelse, da hun åbnede en pose med chips.

De fleste kender den lækkersultne og forventningsfulde følelse, når man tager fat om en pose chips, trækker siderne fra hinanden og med det samme kan fornemme den velkendte duft af friturestegte kartofler ramme ens næsebor.

For britiske Nadia Snow blev oplevelsen dog forstyrret af noget ganske uventet i posen med sprøde, saltede chips. Det skriver Metro.

Allerede før den 26-årige kvinde fra Scunthorpe i det østlige England havde åbent posen af mærket Ridge Cut, som hun havde købt i Lidl, kunne hun fornemme, at noget var galt. For når hun rystede posen, kunne hun mærke noget tung gemme sig blandt chipsene.

Læs også

Kvinde kigger på fotos af sin gamle lejlighed: Bliver skræmt fra vid og sans, da hun ser dette i vinduet

Derfor skyndte Nadia Snow sig at finde sin mobiltelefon frem, og mens en veninde filmede, begyndte hun at åbne posen - både nervøs og spændt på, hvad den mon gemte på.

Da hun fik posen op, og hældte indholdet ud på køkkenbordet, viste det fremmede objekt sig faktisk at give ganske god mening - og så alligevel ikke.

For blandt de skrællede, skiveskårne og friturestegte chips trillede en hel kartoffel ud af posen til stor morskab for de to kvinder, der ikke kunne tro deres egne øjne.

Læs også

Drømmer du om en tatovering? Dette bør aldrig få lavet

Hvorvidt der har været tale om en fejl, eller om det er verdens dovneste medarbejder på Ridge Cut-chips fabrikken, der blev træt af processen, vides ikke. Under alle omstændigheder lå der noget arbejde i det for Nadia Snow, hvis hun ville have posen fyldt med chips.

Efterfølgende valgte hun at lægge videoen på nettet, hvor den siden hen er nået Lidl. Det har fået en talsmand fra butikken til at forklare sig.

Læs også

Kunde gjorde chokerende opdagelse i fiskehandel: Nu er butikken blevet lukket

- Denne problematiske sag er noget af en varm kartoffel. Mens en her kartoffel-chips muligvis er tiltalende for nogen, så vil vi dog gerne benytte lejligheden til at undskylde til kunden for ulejligheden, lyder det i en humoristisk tone fra talspersonen.

Det vides ikke, om Lidl har valgt at trække partiet tilbage, eller om andre også kan forvente nogle meget tung, runde og ufærdige chips i deres Ridge Cut-poser.

Du kan se den omtalte video herunder:

Woman finds a whole potato in packet of Lidl crisps

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip