Kunde gjorde chokerende opdagelse i fiskehandel: Nu er butikken blevet lukket

04/09/2018 11:45

Nils Würtzenfeld

Viralt
En opmærksom kunde i en fiskehandel gjorde en surrealistisk opdagelse, da han kiggede nærmere på udvalget af friskfanget fisk.

Mest læste i dag

Når man som kunde køber fisk, er det først og fremmest vigtigst, at den er frisk.

Dette krav var man udemærket klar over i en fiskehandel i Kuwait, hvor man dog bare lige havde ét problem: Den fisk, man havde liggende i køledisken, var langt fra friskfanget.

Det skulle dog vise sig, at man ikke kun solgt torsk - de arbejdede også i butikken. En torskedum fiskehandler fandt nemlig hurtigt på en kreativ løsning, så man kunne slippe afsted med at sælge de knap så friske fisk. Det skriver britiske Metro.

Den snu fiskehandler valgte nemlig at komme små rulleøjne i øjenhulerne på de døde fisk, så de straks så friske og indbydende ud.

Heldigvis for butikkens handlende blev det nederdrægtige trick afsløret af en opmærksom kunde, der pludselig syntes, at fiskehandlens fisk lugtede - i mere end én forstand.

Han meldte efterfølgnede fiskehandlen til myndighederne, der siden har taget konsekvensen af det luskede nummer og lukket butikken.

Husk derfor lige at se din fisk i øjnene, næste gang du står ved fiskehandleren.

Læs også

Rødvinssauce - Her finder du opskriften på verdens bedste rødvinssauce. Rødvinssovs er god til en lækker mør bøf med kartofler og grøntsager.

Variable omkostninger - Her finder du beskrivelse og eksempler på variable omkostninger, der som regel følger virksomhedens salg. Typiske omkostninger kan være råvarer og fragt.

Epistemologi - Hvis du interesserer dig for filosofi eller videnskabsteori, kender du måske allerede begrebet epistemologi. Hvis ikke kan du her se, hvad det dækker over, og hvordan du gør brug af det i forbindelser med opgaver.