Uskyldigt billede af kvinde giver røde kinder: Kan du spotte problemet?

Nils Würtzenfeld

392 uger siden

|

18/01/2017
Viralt
Foto: Imgur
Foto: Imgur
Et uartigt billede af en ung kvinde hitter lige nu på nettet.

Dagens topnyheder

Hvad der sandsynligvis er blevet en yderst pinlig affære for en ung kvinde, er samtidig blevet til et godt grin for alle os andre.

Det står klart, efter et meget opsigtsvækkende billede er blevet delt på Imgur. Det skriver Daily Mail.

Billedet er som sådan uskyldigt nok i sig selv. Ved første øjekast forestiller det blot en ung kvinde, der poserer iført en noget kort nederdel, og mere er der sådan set ikke i det.

Alligevel er det ordinære billede løbet med en masse opmærksomhed, da en optisk illusion har forvandlet det uskyldige foto til et yderst lummert et af slagsen.

Mon ikke du kan se, hvad alle andre også har studset over?

Foto: Imgur

Ellers hjælper vi dig gerne på vej.

For kigger man på – eller rettere sagt mellem – den unge kvindes ben, så får de fleste nok noget af et chok.

Her ser det nemlig ud som om, at den ellers så feminine kvinde har fået et yderst maskulint vedhæng. Eller sagt på en anden måde: At der hænger en gevaldig stor penis mellem hendes lår.

Der er selvfølgelig tale om synsbedrag på grund af den måde, hvorpå lyset falder på kvindes ben og knæ, men ikke desto mindre har billedet skabt masser billige grin verden over, og siden det blev uploaded i sommer, er det blevet delt mere end 85.000 gange.

Også selvom der findes en naturlig forklaring på det platte billede.

En naturlig forklaring finder der dog langt fra på en anden viral-historie, der også hitter for tiden. Den har nemlig fået folk til at diskutere heftigt, om der er mere mellem himmel og jord, da en lille pige bliver skræmt fra vid og sans på en uhyggelig video.