Uventede gæster: Bjørn boede på hotel

Foto: Privat/Facebook

Gæster og personale på et hotel i Montana fik for nylig deres livs overraskelse. En sort bjørn havde besluttet sig for at bo på hotel og havde fundet vej ind til kvindetoilettet, hvor den roligt havde lagt sig til rette på et af bordene. Tilsyneladende var bjørnen ganske upåvirket af omgivelserne.

"En ung sort bjørn fandt vej gennem et vindue ind til kvindetoilettet," skrev hotellet Bucks T-4 Lodge i et indlæg på Facebook.

"Kæmpe respekt til Gallatin County Sheriff's Office og Montana Fish, Wildlife & Parks for at sørge for vores gæsters sikkerhed, samtidig med at de anerkendte, hvilken helt unik oplevelse dette var. De var professionelle og sikre og gav folk en god mulighed for at lære lidt om liv på landet," tilføjede hotellet.

I videoen, der er delt flere tusinde gange på Facebook, kan man se, at der forberedes beroligende midler til bjørnen, hvorefter den sovende bjørn bæres ud af ejendommen.

Ifølge hotellet blev bjørnen flyttet til et andet område i Montana og senere frigivet. Hotelejeren David O'Connor fortalte til CNN: "Vi hørte noget rumsteren i lobbyen ... Bjørnen havde fundet et åbent vindue og kravlede ind på kvindetoilettet ved lobbyen. Bjørnen var ikke i stand til at komme ud igen, da vinduet sad for højt oppe, så den gjorde sig det behageligt på toilettet. Den hang bare ud på bordet, hvor der var køligt. Den sov bogstaveligt talt."

 

Dagens Gossip