”Vågn op!” Mor hører fremmed stemme fra babyalarmen og styrter mod børneværelset: Nu advarer hun forældre alle vegne

Nils Würtzenfeld

400 uger siden

|

12/11/2016
Viralt
Foto: Newsner
Foto: Newsner
En skræmt mor advarer nu andre forældre, efter hun hørte en uhyggelig stemme over sin babyalarm.

Dagens topnyheder

Et forældrepar fra byen Cincinnati, Ohio, USA, fik deres livs chok, da de for nylig havde lagt deres 10-måneder gamle datter til at sove. Det skriver Newsner.

For pludselig hørte de to en fremmed mandestemme klart og tydeligt over babyalarmen.

- Vågn op, lød det over højtaleren, hvilket fik det til at løbe koldt ned at ryggen på de skræmte forældre, der straks styrtede ind på børneværelset.

Til deres lettelse – men også chok – var rummet dog tomt bortset fra deres lille pige, der sov i sin seng.

Først anede forældrene ikke, hvad pokker der foregik, men så kiggede de på babyalarmen, og den skræmmende sandhed gik med det samme op for dem.

Parret ejede nemlig én af de nyere babyalarmer, der via netforbindelse har indbygget webcam, så man ikke bare kan høre, men også se sit barn, når det sover. Og det var netop dette webcam, som stod over deres datters seng og bevægede sig.

Det stod hurtigt klart, at en computerhacker havde hacket sig ind i kameraet og taget kontrol over det. Derfor var han også i stand til at tale gennem babyalarmen, som forældrene skyndte sig at slukke i en fart.

Efterfølgende anmeldte de episoden til politiet, der ser med stor alvor på sagen. Også selvom der muligvis bare er tale om 'drengestreger'.

Siden har moren fortalt sin historie flere steder på nettet for at minde andre forældre om, hvor vigtigt det er at udstyre sin babyalarm med et unikt kodeord, hvis den – som deres babyalarm – er forbundet til internettet.