Vanvid: Denne kvindes 'opfindsomme' måde at køre sin søn i klapvogn på har skabt vrede og chok blandt mødre på nettet

En kvinde fra Kazakhstan var overbevist om, at hende lille barn ville finde det underholdende, hvis der kom godt med fart på klapvognen. Det skriver Someecards.com.

Derfor valgte hun at 'skubbe' vognen gennem et nedrullet vinduet i en bil i fart – mens hun selv kørte!

Moren, der kun er kendt under navnet Anastasia, kørte sit barn rundt på en parkeringsplads, mens den lille dreng var faretruende tæt på bilens tunge, rullende hjul.

Hvad den 'opfindsomme' mor har tænkt på, tør vi ikke spå om, men hun havde tydeligvis ikke overvejet faren ved sit stund, da hun fik en anden til at filme optrinnet og efterfølgende lægge det på nettet.

Her fik videoen dog – fortjent – en hård medfart, og før moren fjernede optagelsen igen, fik hun læst og påskrevet af mange urolige og chokerede personer.

Siden fjernelsen har videoen igen fundet vej til nettet, hvor især bekymrede og vrede mødre verden over har udtrykt foragt overfor den skødesløse og farlige måde at behandle et lille barn på.

Selv har Anastasia efterfølgende forklaret, at hun er overrasket over kritikken, og at hun aldrig kunne finde på at udsætte sit lille barn for fare.

Det synes vi allerede, du har gjort Anastasia.

Herunder kan du se den stækrt omdiskuterede video: 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip